Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δεν πήγε στη δουλειά του σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης – Συνεχίζει να στηρίζει τη Ρούλα

Σε σοκ φέρεται να ειναι ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά δεν φεύγει από το πλευρό της συζύγου του

Άφαντος παραμένει από το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου,  έχει κλειστό εδώ και ώρες το τηλέφωνό του και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της συντρόφου του για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:  «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Σε ερώτηση για το αν είχαν γίνει ενοχλήσεις από την αστυνομία, απάντησε «από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή». 

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της 33χρονης, φαίνεται πως ενημέρωσε τον κ. Δασκαλάκη ότι «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...