Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Δύο πρόσωπα στο στόχαστρο και η σχέση τους με τη θεωρία του σατανισμού

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Δύο πρόσωπα στο στόχαστρο και η σχέση τους με τη θεωρία του σατανισμού

Δύο πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω, αναζητούν οι Αρχές. Σύμφωνα με την Real News μία γυναίκα νεαρής ηλικίας και ένας 30χρονος ο οποίος συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών και εκδηλώσεων, έχουν τραβήξει την προσοχή των Αρχών καθώς στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της 22χρονης, Κώστα Τζαβάρα, «Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν».   

«Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.    

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της 22χρονης υποστήριξε ότι ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες που φέρεται να σχετίζονται με σατανισμό και εικάζουν ότι μία γυναίκα που επίσης φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό πιθανά να έχει σχέση με την νεαρή που έκλεισε τα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα. Την ίδια στιγμή ο πατέρας της 22χρονης αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ καθώς οποίος πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες. «Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάμεσα στα ντοκουμέντα, που θα παραδώσει ο πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η Αρετή, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.  

«Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της Αρετής, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον Η/Υ, αλλά και τη γραφική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφτεί από τα χέρια της 22χρονης ή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση…», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.    

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα θέσουν σε πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον της 22χρονης. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/359456-THanatos-phoitetrias-sto-Aigaleo-Dyo-prosopa-sto-stochastro-kai-e-schese-toys-me-te-theoria-toy-satanismoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...