Θάνος Ζάκκας: «Άμεσα να δοθεί το πράσινο φως»

Ο Πατρινός γυμναστής Θάνος Ζάκκας που διατηρεί το γυμναστήριο «Sport land» στο Αντίρριο επισημαίνει: «Πρέπει να δοθεί άμεσα το πράσινο φως και να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη και με ραντεβού για την αποσυμφόρηση των δημοσίων χώρων, που πολλές φορές βλέπουμε να υπάρχει μεγάλος συνωστισμός. Δεν είναι σωστό να μείνουμε κλειστοί μέχρι τις 11 Ιουνίου όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Είναι δεδομένο ότι η δουλειά μας έχει περισσότερες δυσκολίες την θερινή περίοδο, ενώ αυτό το διάστημα αποτελούσε την ουσιαστική περίοδο δουλειάς μας».

 Γ. Μαρκόπουλος: «Άμεσα να έχουμε ενημέρωση, η ζημιά είναι πολύ μεγάλη»

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ιδιοκτήτης του Addiction fitness club.gr στάθηκε κυρίως στην έλλειψη επίσημης ενημέρωσης.

«Σήμερα συμπληρώνουμε 2 μήνες που έχουμε κλείσει και το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση με αποτέλεσμα να ενημερωνόμαστε από ό,τι ακούμε δεξιά και αριστερά» είπε ο Γ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Ορισμένοι λένε ότι ίσως ανοίξουμε 15 Ιουνίου αλλά αυτό που ρωτάω εγώ είναι ποιες αλλαγές θα χρειαστούν να κάνουμε εντός γυμναστηρίου; Αν οι αλλαγές είναι μεγάλες, θα χρειαστούμε χρόνο και χρήματα για το υλοποιήσουμε.

Στο οικονομικό μέρος, η ζημιά που έχουμε υποστεί είναι τεραστία και αφορά κυρίως το 2ο εξάμηνο. Οι συνδρομές μας θα μεταφερθούν για αργότερα και επί της ουσίας μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να εισπράξουμε χρήματα. Η ζημιά στον κλάδο θα φανεί από τον Ιανουάριο και θα πρέπει η πολιτεία να μας στηρίξει άμεσα, να μειωθεί ο ΦΠΑ, να παγώσουν για σημαντικό διάστημα οι πληρωμές και με κριτήρια να ενισχύσει μέσω ΕΣΠΑ τις υγιείς επιχειρήσεις».

gnomip.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...