Θάνος Μωραΐτης: “Μηνύματα αισιοδοξίας παντού-Oι πολίτες γνωρίζουν…

Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του, σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου αυτή τη φορά, ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  επισκέφτηκε το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Αρακύνθου, Μακρυνείας, Θεστιέων και Παραβόλας του δήμου Αγρινίου.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς φίλους και συνοδοιπόρους του τα προηγούμενα χρόνια και η συζήτηση μαζί τους, ήταν ζωντανή και σε πολύ θετικό κλίμα.

Με συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μιλήσαμε για το διακύβευμα των εκλογών και για τα προβλήματα του τόπου μας αλλά κυρίως τις λύσεις τους” αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής, που για άλλη μια φορά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την έκβαση των εκλογών. Όπως επισημαίνει άλλωστε, η αισιοδοξία του αυτή, πηγάζει ακριβώς από τα μηνύματα που λαμβάνει από την απευθείας καθημερινή επαφή που έχει με τους πολίτες σε πολλές περιοχές της  Αιτωλοακαρνανίας

Πάμε παντού, σπίτι – σπίτι. Προσεγγίζουμε παλιούς και νέους συντρόφους. Όσους έχουν απογοητευτεί, όσους έμειναν σπίτι τους στις ευρωεκλογές.

Ξαναβρισκόμαστε με τους συντρόφους μας,  πορευόμαστε  ξανά με τους ανθρώπους που δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες. Με τους δημοκρατικούς πολίτες που γνωρίζουν τι σημαίνει η επιστροφή της δεξιάς“, σχολίασε ακόμη ο Θάνος Μωραΐτης.

Οι περιοδείες του κ. Μωραΐτη και οι απευθείας επαφές του με τους πολίτες συνεχίζονται  καθημερινά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...