Θάνος Μωραΐτης: «Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία συνεχίζεται».

Μετά την πετυχημένη εξόρμηση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Δήμο Θέρμου, όπου οι υποψήφιοι βουλευτές και μέλη του κόμματος πραγματοποίησαν επίσκεψη στην περιοχή και συμμετείχαν σε ανοιχτή συνέλευση με κατοίκους και κοινωνικούς φορείς, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία με ευημερία για όλες και όλους συνεχίζεται. Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε χθες το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αιχμή το νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.  

Για μια οικονομία που θα βασίζεται στη γνώση, την καινοτομία, τη δίκαιη και πράσινη μετάβαση, με ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και των υπόλοιπων χρηματοδοτικών εργαλείων στην πρωτογενή παραγωγή, στην μεταποίηση, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στις κρίσιμες δημόσιες υποδομές και στην έρευνα.

Έχουμε το πρόγραμμα, τη θέληση, τα στελέχη και την εμπειρία για να παρουσιάσουμε στους πολίτες ένα εναλλακτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Θα δώσουμε μέχρι τελευταία στιγμή τον αγώνα μας με ενότητα και αποφασιστικότητα για τη νίκη και την αλλαγή των συσχετισμών στην κάλπη της 25ης Ιουνίου και  θα τα καταφέρουμε».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...