Θέλει Μπογέ ο Χιμένεθ – Ενδιαφέρον από Αργεντινή για τον παίκτη (ΦΩΤΟ)

Θέλει Μπογέ ο Χιμένεθ – Ενδιαφέρον από Αργεντινή για τον παίκτη (ΦΩΤΟ)

Ο Λούκας Μπογέ έχει κάνει τον Μανόλο Χιμένεθ να του τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, ειδικά μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά για την περίπτωσή του.

Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει και με την τιμή αγοράς του να μην είναι μικρή για τα δικά της δεδομένα, φαίνεται πως θα επιδιώξει τον επαναδανεισμό του από την Τορίνο.

Μια τέτοια εξέλιξη, βέβαια, θα συνεπάγεται επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την ιταλική ομάδα, καθώς το τρέχον λήγει του χρόνου, καθώς και απόλυτη καταβολή του συμβολαίου του από την Ένωση, κάτι που μοιάζει δύσκολο αυτή την ώρα.

Ο δικέφαλος, όμως, όπως και σε αρκετά ακόμη «μέτωπα», συνεχίζει να τον πιέζει για να συμφωνήσει, ώστε να πάει στην Τορίνο με ένα πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.

Τη στιγμή, όμως, που το μέλλον του στην ΑΕΚ παραμένει αβέβαιο, προέκυψε «μνηστήρας» από την πατρίδα του.

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cielo» της Αργεντινής, στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ευρώπη του προέδρου της Εστουδιάντες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, εκδηλώθηκε προς την Τορίνο το ενδιαφέρον της για τον Μπογέ.

Η «Εστού» «ψάχτηκε» για δανεισμό του 23χρονου ποδοσφαιριστή, μιας και θέμα αγοράς του δεν τίθεται, δεδομένου ότι η «γκρανάτα» δεν μπορεί να καλύψει το ποσό που απαιτείται.  

124

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360679-Thelei-Mpoge-o-Himeneth-Endiaferon-apo-Argentini-gia-ton-paikti-FOTO ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...