Θέμα ΤΕΙ-Δημοτικό συμβούλιο: Εν αναμονή εξελίξεων για το θέμα του ΤΕΙ.(Συνεχής ενημέρωση)

H ομόφωνη πρόταση του δημοτικού συμβουλίου είναι να εξουσιοδοτήσει το δήμαρχο στη συνάντηση μεταξύ των τριών δημάρχων αύριο στο Μεσολόγγι,ενώ μεσοβδόμαδα να επιτευχθεί συνάντηση στο υπουργείο για το σκοπό αυτό.Eπίσης με πρόταση του κ. Αγγελόπουλου,να συνταχθεί ένα υπόμνημα με τους λόγους παραμονής του τμήματος στην περιοχή.

 

Γ.Γούλας:Δυστυχώς τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις.Ήταν οφθαλμοφανές ότι η Ναύπακτος θα ήταν η χαμένη της ιστορίας.Εμείς θα έπρεπε να αναζητήσουμε συμμαχίες,εφυσηχάσαμε από δεσμεύσεις βουλευτών και ξαφνικά ξυπνάμε με ένα σχέδιο νόμου που αναφέρει τη δημιουργία ερευνητικού κέντρου που δεν θα υποχρεώνει την παρουσία φοιτητών και καθηγητών,αλλά φαίνεται ότι και αυτό τελικά δεν θα δημιουργηθεί.Θα πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη αντίδραση στην οποία θα συμμετέχουμε,μια παρουσία στο υπουργεί με ή χωρίς ραντεβού ενώ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε μια εναλλακτική πρόταση και σε βάθος τετραετίας να προσεγγίσει το νέο τμήμα τους 1500 φοιτητές.Δυστυχώς φαίνεται ότι οι εξελίξεις μας προσπερνούν

Γ.Μπουλές:Δεν έχει συγκληθεί ποτέ η επιτροπή για το ΤΕΙ.Φαίνεται ότι το θέμα αυτό δεν σας αφορά είπε ο κ. Μπουλές και έχετε επαναπαυθεί.Προσφερθήκαμε να συμβάλουμε  ώστε να πετύχουμε κάποια πράγματα.Στον τομέα των εγκαταστάσεων δεν έχετε πράξει τίποτα.Έγινε μια πρόταση από τους άλλους δημάρχους.Και μεις δεν έχουμε κάνει τίποτα.Αυτό δείχνει ότι κάποιοι κινούνται και κάποιοι σέρνονται.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Με τη μορφή προημέρησιας διάταξης ζητούν να συζητηθεί το θέμα του ΤΕΙ στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει από τις 11 το πρωί στο Ξενία οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ανανέωση και Δημιουργία Γ.Γούλας και Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλές

Ο κ. Λουκόπουλος κάνοντας μια σύντομη αναφορά,στα δεδομένα που διαμορφώνονται,είπε ότι αναμένεται το ραντεβού της επιτροπής με τον υπουργό,μίλησε για το κάλεσμα των δημάρχων Μεσολογγίου και Αγρινίου για κοινό βηματισμό με τη σύγκληση κοινής συνεδρίασης των τριών δημοτικών συμβουλίων Ναυπακτίας-Αγρινίου και Μεσολογγίου,ενώ επίκειται και συνάντηση των τριών δημάρχων αύριο στο Μεσολόγγι.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...