«Κάθε νέα στέγη δείχνει τον πολιτισμό της κοινωνίας μας» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής με τη ΝΔ στην Αιτωλοκαρνανία.

Στα εγκαίνια της νέας στέγης «Πολυτίμη»  στον Πλατανίτη Ναυπακτίας παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής του νομού μας. Ο σύλλογος Αμέα «Αλκυόνη» αποκτά μια ακόμη στέγη δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην προσπάθεια για στήριξη των συνανθρώπων μας με Αναπηρία.

Μετά τα εγκαίνια ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
«Μέτρο του Πολιτισμού της κοινωνίας μας είναι η ευαισθησία της απέναντι στους ανθρώπους με Αναπηρία.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα ακόμη όραμα ολοκληρώθηκε και στεγάζει συνανθρώπους μας και επιτελείται έτσι ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. Ο στόχος όλων μας πριν 19 χρόνια να δημιουργήσουμε στην περιοχή της Ναυπακτίας όλες εκείνες τις απαιτούμενες δομές που θα συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση αλλά και εκπαίδευση των ατόμων με Αναπηρία συνεχίζεται.Ήδη λειτουργούν δομές όπως το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, το ΕΕΕΕΚ( Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), το Ειδικό Σχολείο Νηπιαγωγείο Δημοτικό (που σύντομα θα στεγαστεί και σε νέο υπερσύγχρονο κτίριο ύστερα από προσπάθειες και ένταξη αρχικά του έργου από τη δική μας δημοτική θητεία), το ΚΔΗΦ της “Αλκυόνης” (Κέντρο  Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας).
Αυτά όλα δείχνουν ότι όταν υπάρχει μεράκι, προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων αλλά κυρίως πίστη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια Σπύρου και Βασιλικής Μαγκλάρα για τη δωρεά, στην Αλκυόνη για τις άοκνες προσπάθειες των μελών της  και σε όσους συνέβαλαν για να ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Τέτοιες προσπάθειες και τέτοια έργα δείχνουν τον Πολιτισμό της κοινωνία μας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...