«Θαύμα»: Η Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της!!

«Θαύμα»: Η Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της!!
Περίπου δύο μήνες βρίσκεται η 15χρονη στην εντατική και έγινε ένα μικρό… «θαύμα».
Η Μυρτώ, που δέχθηκε επίθεση από νεαρό Πακιστανό στην Πάρο στις 22 Ιουλίου, άνοιξε τα μάτια της.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι το κορίτσι άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, πριν από λίγες ημέρες, της έσφιξε το χέρι και προσπάθησε να γνέψει ότι την ακούει.
Οι δικοί της , της βάζουν ακουστικά με την αγαπημένη της μουσική, της διαβάζουν συνεχώς παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα όταν τους επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική.

«Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως πως θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα γι’ αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σα να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σα να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δε μπορώ να τη βοηθήσω», λέει η μητέρα της Μυρτούς.

Το κορίτσι αρχίζει να εστιάζει το βλέμμα της στις κινήσεις που βλέπει.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η Μυρτώ σε δυο εβδομάδες θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ρίο ή την Λάρισα για να υποβάλλεται συστηματικά σε φυσικοθεραπείες.

Κατόπιν θα πρέπει να επιστρέψει στο «Αττικόν» για να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργείο στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ενδέχεται να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...