Θα γυρίσουν και πάλι το κεφάλι στους πολιτικούς;

Θα γυρίσουν και πάλι το κεφάλι στους πολιτικούς;
Πέρυσι την “πλήρωσε” η Άννα Διαμαντοπούλου. Φέτος είναι η σειρά του Κώστα Αρβανιτόπουλου. 
 ώς όμως θα αντιδράσουν τα παιδιά; Μπορεί η κατάσταση να είναι ίδια ίσως και χειρότερη από πέρυσι, όμως υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ότι φέτος δεν θα δημιουργηθούν πολλά παρατράγουδα στις μαθητικέ παρελάσεις για την επέτειο του ΌΧΙ.

Χωρίς επεισόδια στην Θεσσαλονίκη

Χθες, χωρίς επεισόδια και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του «ΟΧΙ».
Οι μαθητές από σχολεία της πόλης πέρασαν μπροστά από την εξέδρα, που βρισκόταν στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ σε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων, πριν και μετά την εξέδρα και κατά μήκος της οδού Τσιμισκή, είχαν τοποθετηθεί αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτρέψουν τυχόν αποδοκιμασίες και επεισόδια από θεατές.
Στην εξέδρα των επισήμων βρισκόταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα πεζοδρόμια, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, χειροκρότησε τους μαθητές.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...