Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να παίξει κανονικά στο Ρολάν Γκαρός σύμφωνα με όσα δήλωσε η διευθύντρια του γαλλικού Open, Αμελί Μορεσμό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα λάβει μέρος τελικά στο Ρολάν Γκαρός. Ο Σέρβος πρωταθλητής, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έως τώρα έχει αγωνιστεί μόνο στο ATP 500 του Ντουμπάι, θα μπορέσει να λάβει μέρος στο φημισμένο γαλλικό τουρνουά, (22 Μαΐου-5 Ιουνίου).

Η γαλλική κυβέρνηση έχει επιβεβαιώσει πως στο εξής δεν θα ισχύει πλέον η υποχρέωση του «σούπερ πράσινου πιστοποιητικού», ενώ η χρήση μασκών θα παραμείνει υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις εγκαταστάσεις υγείας. Αυτό θα επιτρέψει στον Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, να επιστρέψει στους αγώνες και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παρίσι.

«Με την παρούσα κατάσταση τίποτα δεν εμποδίζει να λάβει μέρος στο τουρνουά» επιβεβαίωσε σχετικά η διευθύντρια του γαλλικού Open, Αμελί Μορεσμό.Να σημειωθεί πως ο «Νόλε» παραμένει ακόμη εκτός από τα τουρνουά σε Ίντιαν Ουέλς (10-20/3) και Μαϊάμι (23/3-3/4), καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες επί του παρόντος δεν επιτρέπουν την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.

in.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...