Θα σου πω μια ιστορία…

Θα σου πω μια ιστορία...
Η ιστορία που ακολουθεί την διηγήθηκε, μόλις χθες (προχθές), ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, όταν γινόταν συζήτηση για τις περικοπές στο δημόσιο, για την εφεδρεία των δημοσίων υπαλλήλων και κυρίως για… τους διορισμούς στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”.

Διαβάστε την:

Υπήρχε, είπε ο πρωθυπουργός ένας βουλευτής από τη Φθιώτιδα, ονόματι Καλατζής, ο οποίος έστειλε ένα ψηφοφόρο του στον Αρχηγό της Αστυνομίας, με ένα σημείωμα το οποίο υπέγραφε ο ίδιος για να τον διορίσει στην Αστυνομία.

Ο ψηφοφόρος περιχαρής πήγε στον Αρχηγό της Αστυνομίας, αλλά μετά από μισή ώρα επέστρεψε με κατεβασμένα τα μούτρα: «Δεν με διόρισε ο Αρχηγός, αδιαφόρησε», είπε στον βουλευτή της περιφέρειάς του.

Οργισμένος ο βουλευτής που ο Αρχηγός της Αστυνομίας, δεν έλαβε καν υπόψη το χαρτάκι που του έστειλε τον παίρνει στο τηλέφωνο: «Γιατί δεν τον διόρισες στην Αστυνομία Αρχηγέ;» τον ρώτησε. Και ο Αρχηγός απάντησε:« Πως να τον διορίσω, αφού έχει ύψος, μόνον 1,52 μ.;», δικαιολογήθηκε ο Αρχηγός. Και ο βουλευτής σε έξαλλη κατάσταση του είπε: «Δεν σου τον έστειλα για να τον μετρήσεις, αλλά για να τον διορίσεις, άκουσες;». Και τον…διόρισε!

http://nonews-news.blogspot.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...