Θεοδωράκης: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η αρνητική εξαίρεση στον σύγχρονο κόσμο

«ΠΟΣΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΠΟΛΗ;»                                                            

«Πόσα σταγονίδια και πόσους χουλιγκάνους μπορεί να αντέξει αυτή η έρμη πόλη;», διερωτάται ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα και την κατάληψη, με το πρόσχημα της φιλοξενίας αστέγων, του χώρου όπου πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος αυτό, στον Βοτανικό.

Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατηρεί ότι ανάμεσα σε εκείνους που αντιδρούν είναι και κάποιοι ιεράρχες, προσφέροντας κατά τον επικεφαλής του Ποταμιού «κάκιστη υπηρεσία στην πατρίδα».

«Η Ελλάδα δεν μπορεί, και εδώ, να είναι η αρνητική εξαίρεση στον σύγχρονο κόσμο. Όπως απαιτούμε να υπάρχουν και να προστατεύονται οι χριστιανικές εκκλησίες σε όλο τον κόσμο έτσι πρέπει να δίνουμε την δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν ανάμεσα μας να έχουν έναν τόπο λατρείας δημόσιο και ανοιχτό και να μην καταφεύγουν σε υπόγεια και αποθήκες», συμπληρώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Επίσης, καλεί το κράτος «άμεσα να απομακρύνει όλους αυτούς που μήνες τώρα εμποδίζουν τις εργασίες για την ανέγερση τεμένους στον Ελαιώνα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει ότι «οι καταληψίες – όπως μου λένε φίλοι που περνούν από την περιοχή – υποστηρίζονται από άτομα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής που κάνουν έλεγχο στοιχείων σε όποιον επιχειρήσει να προσεγγίσει τον χώρο! Ένα ακόμη κράτος εν κράτει στην Αθήνα με τους αρμόδιους να διστάζουν – και εδώ! – να εφαρμόσουν το νόμο».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...