Θεοδωράκης: Συμφωνία σήμερα για να μην γίνει άτακτη υποχώρηση την άνοιξη

Σταύρος

“Ο τόπος δεν χρειάζεται ένα νέο μνημόνιο με καλύτερο αμπαλάζ”

«Ο χρόνος είναι εχθρός μας και όχι σύμμαχος μας» δηλώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και καλεί τον κ. Τσίπρα «να προχωρήσει σε μια συμφωνία σήμερα για να μην κάνει άλλη μια άτακτη υποχώρηση την άνοιξη».

«Δεν ξέρω τι ζητούν οι δανειστές. Προφανώς κάποιοι εξ αυτών να έχουν αποθρασυνθεί βλέποντας απέναντι τους μια κυβέρνηση σε χειμερία νάρκη», αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ερωτηθείς για το μέλλον του κόμματος τονίζει ότι όσοι τζογάρουν στο «τέλος» του Ποταμιού θα χάσουν τα λεφτά τους, ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα των συνεργασιών εξηγεί: «Εκλέχθηκα με μια σημαία, δεν θα την πετάξω για να πάω να κουνάω πλαστικά σημαιάκια στις συγκεντρώσεις άλλων κομμάτων. Οι γυρολόγοι πολιτικοί φέρνουν αναγούλα στους πολίτες».

Ως προς το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Διαμαντουπούλου, Φλωρίδη και Ραγκούση αναφέρει ότι «από την αρχή στηρίξαμε την προσπάθεια. Στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα… Οι λύσεις που προτείνουν για τα προβλήματα της χώρας είναι αυτές που λέμε εδώ και τρία χρόνια».

Επισημαίνει τέλος ότι προτεραιότητα για τη χώρα είναι «να δώσουμε λύσεις από το μέλλον και όχι από τα σεντούκια». «Ο τόπος δεν χρειάζεται ένα νέο μνημόνιο με καλύτερο αμπαλάζ. Πρέπει να οπισθοχωρήσει το κομματικό κράτος και να μπουν στην πρώτη γραμμή οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας», υπογραμμίζει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...