Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα τοποθετηθεί υπεύθυνα απέναντι στα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση

«Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι δεν τηρεί τον λόγο του, άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε μια συμφωνία πακέτο μαζί του» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Focus FM» σχετικά με τη διαπραγμάτευση ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας «έχει αποφασίσει από πολύ νωρίς ότι θα συμβιβαστεί». «Έχει τελειώσει ουσιαστικά η διαπραγμάτευση απλώς περιμένει να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ασφυξίας που θα του επιτρέψει να πει ότι δεν είχε άλλη επιλογή και ότι γι΄ αυτό υπογράφει τη συμφωνία. Δεν πιστεύω ότι έχει στο μυαλό του τις εκλογές, απλώς το τρενάρει μέχρι να πείσει και τους 153» ανέφερε.

Επισήμανε ακόμη ότι το Ποτάμι θα τοποθετηθεί «υπεύθυνα απέναντι στα μέτρα που θα φέρει».« Πιθανόν κάποια να τα ψηφίσουμε, πιθανόν κάποια να τα καταψηφίσουμε, όπως πρέπει να πράττει ένα κόμμα της αντιπολίτευσης: να κοιτάει, να μελετάει και να αποφασίζει» δήλωσε.

Ερωτηθείς για τον κ. Ξυδάκη ο οποίος αναφέρθηκε χθες στη Βουλή σε όσα είπε περί δραχμής ο κ. Θεοδωράκης παρατήρησε ότι «οι βουλευτές, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, γελούσαν με την απάντηση που έδωσε». «Το σίγουρο είναι ότι για κάποιο λόγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να συντηρήσουν την κουβέντα για την δραχμή» πρόσθεσε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...