Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό»

Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό»

Στο λάθος του διαιτητή αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. 

Ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών υποστήριξε ότι «κανείς διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό», ενώ στη συνέχεια επεσήμανε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να διευρύνει την διαφορά της από την ΑΕΚ. 

Τέλος ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League ο οποίος με τις αποφάσεις του βοήθησε στην πρόκριση της ουκρανικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα τόνισε: 

«Όπως είδατε σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Ούτε κούραση τον πιάνει τον Ολυμπιακό, ούτε τίποτα. Και ενθουσίασε τους θεατές του. Πιστεύω το σκορ είναι αστείο, καθώς πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον άλλα 10 γκολ να μπούνε σήμερα, το πώς δεν μπήκαν πρέπει να ρωτήσουν τον διαιτητή. Γιατί δεν έχει καμία δουλειά, όπου και αν ανεβαίνει το σκορ αστρονομικά να κόβει την ομάδα που επιτίθεται. Και ρωτάω την επιτροπή διαιτησίας, την ΚΕΔ και όλους τους Καθηγητές της διαιτησίας, αυτό ήταν πέναλτι και αποβολή; Με ποιο δικαίωμα το στερεί από τον Ολυμπιακό; Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βάλει όσα γκολ θέλει, δεν είναι ικανός κανείς διαιτητής να του το στερήσει. Καλό θα είναι και οι Πορτογάλοι και οι άλλοι που είναι στην επιτροπή διαιτησίας να μας πουν τη γνώμη τους. Εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο. Ήταν πέναλτι; Ήταν αποβολή; Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν κερδίζαμε ή όχι. Μπορεί να γινόταν ένα αστρονομικό σκορ σήμερα, κανείς δεν το ξέρει. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό σε τέτοιες φάσεις. Εγώ, αφήνω την ΕΠΟ και την επιτροπή διαιτησίας να τα δουν μόνοι τους. Και οι καθηγητές της διαιτησίας που κάνουν τις διαλέξεις στις τηλεοράσεις.

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα άλλο σημείο. Εκτός από το σημερινό παιχνίδια που ήταν πολύ καλοί οι παίκτες και αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει κούραση πια στον Ολυμπιακό, για το προηγούμενο ματς, καθώς δεν είχα μπορέσει να μιλήσω από την Ουκρανία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί από το πρώτο λεπτό του αγώνα φάνηκε τι θα γινόταν. Εγώ θέλω να λέω πάντα την αλήθεια. Δεν ξέρω αν θυμάστε, στην αρχή του αγώνα έγινε μία φάση, όπου ήταν καθαρή αποβολή για παίκτη της Ντιναμό Κιέβου και δεν του έδωσε ούτε κάρτα. Επίσης, δεν έδωσε τρεις κάρτες και δεν λέω όλες τις φάσεις, ενώ σε κάθε επαφή των παικτών του Ολυμπιακού με τους αντιπάλους τους ο διαιτητής σφύριζε φάουλ, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Δεν θέλω να πω με αυτό ότι διαμόρφωσε το σκορ ή ό,τι άλλο, αλλά αδίκησε τον Ολυμπιακό. Δίνεις πλεονέκτημα στην άλλη ομάδα και σκέφτεται διαφορετικά. Γι’ αυτό έγιναν και τα διάφορα σχόλια, ενώ δεν θέλω να πιστεύω ότι υπήρχε τίποτα άλλο στη μέση. Και ούτε μπορεί να υπάρχει, γιατί είμαι σίγουρος ότι η UEFA τα προσέχει αυτά. Αλλά, τον Ολυμπιακό όντως τον αδίκησε για εμένα, διότι είναι σαν να δίνει πλεονέκτημα στην άλλη ομάδα και δεν μας δίνει το δικαίωμα εμάς που μπορούμε.

Τελείωσε το ματς αυτό, είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό. Είναι καταπληκτικός ο Ολυμπιακός και αυτό είναι μεγάλη δουλειά του προέδρου ότι στήριξε τον προπονητή.

Όπως είδατε φέτος δεν μας ήρθαν ρόδινα τα πράγματα, χάσαμε ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε από ατυχία και τίποτα άλλο και παρόλο αυτά επέμεινε σε αυτό τον προπονητή, τον οποίο εγώ έχω χαρακτηρίσει πριν από ένα τετράμηνο ότι ένας από τους δύο καλύτερους προπονητές που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Είναι κόσμημα για τον Ολυμπιακό. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και μαζί με το δίδυμο του Καρεμπέ με τον Μοντεστό είναι καταπληκτικό μέσα στα αποδυτήρια, καθώς και η επιστροφή των Αβραάμ και Τοροσίδη. Αυτοί όλοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα. Μπράβο στον πρόεδρο που τον στήριξε. Ούτε καν πέρασε από το μυαλό του κάτι διαφορετικό, γιατί είναι πολύ μεγάλη επένδυση αυτή του προπονητή. Πιστεύω, ότι όσο περισσότερο καιρό μείνει, τόσο πιο πολύ θα φτιάξει ο Ολυμπιακός και πρέπει για 1η φορά, και πιστεύω ότι ο πρόεδρος το έχει καταλάβει και το έχει κάνει ήδη, να κρατήσει τον Μαρτίνς σε ότι αποτελέσματα και αν έρθουν. Γιατί έχει δώσει ζωή στην ομάδα. Πήρε μία ομάδα και την άλλαξε τελείως, δεν υπάρχουν θαύματα και αυτό το λέω στους οπαδούς μας για να περιμένουν.

Τώρα τι θέλουμε; Θέλουμε από εδώ και στο εξής να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα, γιατί κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε όταν αυτό παιχτεί επί ίσοις όροις. Να φέρουν ξένους διαιτητές! Χθες, έπαιξε ο Άρης με τον ΠΑΟΚ και εγώ το περίμενα το αποτέλεσμα γιατί ήταν ένα ντέρμπι και ο Άρης δεν καταλαβαίνει από αυτά που κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αυτά που έγιναν με εμάς, δυστυχώς. Και με εκείνο του προέδρου, το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχει ξανά γίνει σε γήπεδο αυτό. Να βαστάνε τον πρόεδρο μίας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό από έξω. Και όταν έρχονται αυτοί εδώ να τους ρωτήσετε που τους πάμε και δεν ακουμπάει κανείς κανέναν. Αυτά πρέπει να τα βλέπει η ΕΠΟ, το τι γίνεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη που είναι πραγματικά ένα μοναστήρι και τι γίνεται στα άλλα γήπεδα. Εάν παιχτεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις σας διαβεβαιώνω ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να γίνουμε ένα οι Ολυμπιακοί. 5 εκατομμύρια Ολυμπιακοί να αποθεώνουν την ομάδα με τη γνωστή ιαχή «Ολυμπιακός» και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε ό,τι μας ανήκει. Γιατί όλα αυτά που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, πρέπει να το καταλάβει η ΕΠΟ δεν μπορεί να συνεχιστούν. Πρέπει να φέρει άλλους διαιτητές. Δεν συγχωρούνται πια τα ανθρώπινα λάθη. Και όλα αυτά γίνονται μόνο στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι στους φιλάθλους μας να είναι ήρεμοι, να πιστεύουν στην ομάδα και είναι πολλά τα περιθώρια ακόμα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μικρή ομάδα που θα παίξει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή. Και ο Παναθηναϊκός θέλει και εκείνος να κερδίσει. Εγώ, πιστεύω ότι ο Δώνης είναι καλός προπονητής και μπορεί να φέρει καλό αποτέλεσμα. Όλα παίζονται. Εμείς σαν Ολυμπιακοί μέχρι τη τελευταία στιγμή πιστεύουμε και θα το κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα και στο τέλος κάτι θα προκύψει. Και θα με θυμηθείτε για αυτό, όπως και για το Κύπελλο Ελλάδος. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν όλοι μαζί μας. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας, ο οποίος είναι εξαιρετικός και τον πρόεδρο που τον επέλεξε και τον έφερε στον Ολυμπιακό και τον υποστηρίζει, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό.

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας, θα συνεχίσουμε την πορεία μας για το θρίαμβο».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/355376-THeodorides-Kanenas-diaitetes-den-mporei-na-paizei-me-ton-Olympiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...