Θεοδώρα: Μια παπαδιά μάλαμα

Θεοδώρα: Μια παπαδιά μάλαμα
Και να θέλεις να προσπεράσεις όσα διαδραματίζονται γύρω από τον ΄΄βίο και πολιτεία΄΄ της πρεσβυτέρας Θεοδώρας, αδυνατείς να το κάνεις.
Καθώς όσο περνούν οι μέρες, οι «σκανδαλιστικές» λεπτομέρειες που δημοσιοποιούνται για την προσωπική της ζωή αυξάνονται και πληθύνονται.

Σεξομανής σύμφωνα με την ίδια και ενδεχομένως «killer» στα περιουσιακά ήταν η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα συζύγου της Αθανάσιου.
Και όσο περνούν οι μέρες, οι «σκανδαλιστικές» λεπτομέρειες που δημοσιοποιούνται για την προσωπική της ζωή αυξάνονται και πληθύνονται. Παράνομες σχέσεις με «φυλακόβιους», βιάγκρα, κόκκινα εσώρουχα -αυτό κι αν είναι- και φυσικά όλο το «στόρι» της δολοφονίας, διανθισμένο με πανουργίες και ραδιουργίες.

Ό, τι πρέπει για να βγάλει ο κοσμάκης τα… απωθημένα του, αν και εδώ ταιριάζει περίφημα η ρήση του Ιησού «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω».
Γιατί το βέβαιο είναι πως η «βρωμιάρα», κατά το πλήθος που μαζεύτηκε να την «προϋπαντήσει» έξω από την αστυνομική διεύθυνση του Πύργου, είναι μεν ένοχη αλλά συνάμα και η τέλεια «κολυμβήθρα» για να ξεπλύνουν κάποιοι με ευκολία τα δικά τους ανομήματα.
Ο ίδιος ο σατανάς μεταμορφωμένος, όπως θα έλεγε -και λέει- κάθε πιστός που για μια ακόμη φορά βλέπει το «κακό» να φωλιάζει στους κόλπους μιας θρησκευόμενης οικογένειας. Την αρχή είχαν κάνει, τότε με την 17Ν, οι αδελφοί Ξηροί, ενώ είναι πολύ πρόσφατη η εμπειρία από την δράση του «θεολόγου» ληστή της Πάρου.

Για τους ορθολογιστές πάντως αυτό μπορεί να είναι μια φυσική συνέπεια της αντισταθμιστικής δράσης απέναντι σε έναν όγκο ηθικολογίας. Η μια υπερβολή έλκει την άλλη. Ψυχολογία speaking…
Όσο για τους αστρολογούμενους που ενδιαφέρονται να «βουτήξουν» στην ψυχοσύνθεση μιας ακόμη «γυναίκας- δηλητήριο», η πρώτη αυθόρμητη υπόθεση-υποψία στρέφεται στο… ζώδιο του Σκορπιού!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...