Θετικός στον κορωνοϊό ο κυβερνήτης του Οχάιο – Λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό ο κυβερνήτης του Οχάιο – Λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Τραμπ
Θετικός στον ιό διαγνώστηκε ο κυβερνήτης του

Ο κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντιγουάιν, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κυβερνήτης υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού, στο πλαίσιο της εξέτασης με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας, καθώς επρόκειτο να υποδεχθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ασυμπτωματικός ο κυβερνήτης του Οχάιο

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Ντιγουάιν στο Twitter αναφέρεται ότι ο κυβερνήτης, που είναι Ρεπουμπλικανός, δεν παρουσιάζει συμπτώματα προς το παρόν, αλλά θα επιστρέψει στο Κολόμπους, την πρωτεύουσα της Πολιτείας, για να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ο αντικυβερνήτης Τζον Χάστεντ έκανε επίσης το τεστ κορωνοϊού, ωστόσο διαγνώστηκε αρνητικός.

Νέο περιστατικό κορωνοϊού στο περιβάλλον Τραμπ
Πριν από δέκα ημέρες έγινε γνωστό πως και ο σύμβουλος ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερ Ο’ Μπράιεν, διαγνώστηκε επίσης θετικός στον νέο κορωνοϊό, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να διερωτώνται πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθε σε επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ μεταβαίνει σήμερα στο Οχάιο για να επισκεφθεί ένα εργοστάσιο πλυντηρίων της εταιρείας Whirlpool. Ο Ρεπουμπλικανός δήλωσε νωρίτερα από τον Λευκό Οίκο πως οι ΗΠΑ θα διαθέτουν ενδεχομένως το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό πριν από τον Νοέμβριο και τις προεδρικές εκλογές.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο Αμερικανός λοιμωξιολόγος, Αντονι Φάουτσι, εκτιμούσε πως ένα εμβόλιο δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμο πριν από τις αρχές του 2021.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...