Θεώρησαν τις κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ – Η πρώτη αλλαγή μετά το «φιάσκο»

Θεώρησαν τις κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ – Η πρώτη αλλαγή μετά το «φιάσκο»
Θεώρησαν τις κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη αλλαγή μετά το «φιάσκο»

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ που έγινε πρωταγωνιστής ενός λάθους που θα τον στιγματίζει τα επόμενα χρόνια.

Το φιάσκο με τις μη θεωρημένες κάρτες υγείας, που αποκαλύφθηκε λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οδήγησε στις παραιτήσεις του γιατρού της ομάδας, Ευθύμη Παπασούλη και του γενικού αρχηγού Δημήτρη Σαραϊδάρη. Παραιτήσεις που έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχώρησαν στη θεώρηση των καρτών υγείας για τους 12 ποδοσφαιριστές που έπαιζαν ή ήταν παρόντες στα πέντε παιχνίδια της ομάδας, μετά την 30ή Ιουνίου, όταν και έληξαν οι προηγούμενες, προκειμένου να μην υπάρχει νέο θέμα στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Άρη (19/7, 20:00).

Σε μία ακόμη κίνηση, οι ασπρόμαυροι κάλυψαν εκ των έσω το κενό που δημιουργήθηκε από την παραίτηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Ευθύμη Παπασούλη, τη θέση του οποίου θα πάρει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο γιατρός των ομάδων Κ19 και Κ17 του Δικεφάλου του Βορρά, Ιωάννης Ουσαντζόπουλος.

Αναλυτικά λεπτομέρειες για το προφίλ του Ουσαντζόπουλου:

«O Iωάννης Ουσαντζόπουλος είναι ειδικός χειρουργός ορθοπαιδικός. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής «Ιβάν Πέτροβιτς Παβλόφ» Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και ο τίτλος σπουδών του αναγνωρίσθηκε από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. μετά από συμπληρωματικές εξετάσεις στα μαθήματα Χειρουργικής και Παθολογίας.

Διαθέτει άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος από την νομαρχία Θεσσαλονίκης από τις 20.09.1996. Μεταξύ άλλων, ασκήθηκε στην Γενική Χειρουργική στο Α’ Χειρουργικό – Ογκολογικό Τμήμα του Α.Ν.Θ. “ Θεαγένειο “, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων όπως κι έχει εκπονήσει πολλές εργασίες.

Είναι τακτικό μέλος της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας Θράκης και από τις 25.09.2000 έως και 24.09.2005 ασκήθηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς. Κατέχει πτυχίο γερμανικής γλώσσας “ Zertifikat “ και πιστοποιητικό γνώσεων στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL Core σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ο.Ε.Ε.Κ. και του Ε.ΣΥ.Δ.».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...