Θλάση ο Τσιτσιπάς, τουλάχιστον 2 εβδομάδες έξω!-Κινδυνεύει να χάσει τους τελικούς της ΑΤP!

Θλάση ο Τσιτσιπάς, τουλάχιστον 2 εβδομάδες έξω!-Κινδυνεύει να χάσει τους τελικούς της ΑΤP!
Θλάση ο Τσιτσιπάς, τουλάχιστον 2 εβδομάδες έξω!-Κινδυνεύει να χάσει τους τελικούς της ΑΤP!

Σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός που έκοψε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον τελικό του «Ρολάν Γκαρός». Σύμφωνα με πληροφορίες από το Παρίσι, o 22χρονος τενίστας υπέστη αρκετά σοβαρή θλάση ψηλά στο δεξί πόδι και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο.

Ο Τσιτσιπάς κουβαλούσε τον τραυματισμό από το Αμερικανικό Όπεν, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε χτυπημένος στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Το πρόβλημά του ήταν ορατό διά γυμνού οφθαλμού στους θεατές (και τηλεθεατές) του χθεσινού ημιτελικού και μάλιστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς του ευχήθηκε «κουράγιο» μετά τη λήξη. O Στέφανος ισοφάρισε σε 2-2 απειλώντας να ανατρέψει το αρχικό 0-2 του Σέρβου, αλλά έπαιξε κουτσαίνοντας στο πέμπτο σετ και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του.

Ο Τσιτσιπάς ξύπνησε σήμερα με αφόρητους πόντους και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική  τομογραφία . Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για αποχή δύο εβδομάδων, οπότε μάλλον θα ακυρωθεί η συμμετοχή του στο Όπεν της Βιέννης (αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου), ενώ είναι αμφίβολη και αυτή στο τουρνουά Μasters ΑΤΡ 1000 του Παρισιού αμέσως μετά (2-8 Noεμβρίου).

Οι τελικοί της ΑΤΡ, όπου ο Τσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι, θα διεξαχθούν μεταξύ 15-22 Νοεμβρίου στην «Ο2 Arena». Ο νεαρός πρωταθλητής μας, που βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε εντατική θεραπεία, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος απουσίας από το μεγάλο ραντεβού.

πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...