Θλίψη και οργή επικρατεί στο νησί της Χίου με το θάνατο 43χρονου πυροσβέστη, ο οποίος πέθανε αβοήθητος… γιατί άργησε το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, καθώς όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε οδηγός να τον οδηγήσει το όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα politischios.gr, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος την ώρα που βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή της Κατάβασης στην Αμανή, για βάρδια επιφυλακής, η οποία κατακάηκε τις προηγούμενες ημέρες από το πύρινο μέτωπο.

Η γιατρός της περιοχής έσπευσε σχεδόν άμεσα στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ είχε κληθεί παράλληλα και ασθενοφόρο να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο το όχημα άργησε πολύ να έρθε,ι καθώς ο ένας και μοναδικός εθελοντής οδηγός της περιοχής της Βολισσού, που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου κατέρρευσε ο 43χρονος, βρίσκονταν στα Καρδάμυλα.

Πατέρας δύο παιδιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό, ο 43χρονος που κατέληξε ήταν ο Χρυσούλης Ματθαίος, Αρχιπυροσβέστης και ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο.

Χίος Πυροσβέστης

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο ίδιος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...