Θλίψη στο Μεσολόγγι «έφυγε» από την ζωή ο Δημήτρης Μαντζουράτος .Ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγιου

Ο αθλητισμός του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πενθεί για τον χαμό του Δημήτρη Μαντζουρατου….Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της απώλειας τού Δημήτρη Μαντζουρατου η διοίκηση της ΑΕΚ Μεσολογγιου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Διοίκηση τής ΑΕΚ Μεσολογγίου εκφράζει δημόσια τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Μαντζουρατου πού έφυγε από κοντά μας. Τόσο τα μέλη της Διοίκησης της ΑΕΚ Μεσολογγιου όσο και οι ποδοσφαιριστριες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια του αυτή τη δύσκολη στιγμή και συμπαραστέκονται στη λύπη της. Ο Δημήτρης Μαντζουρατος είχε μακρά και ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε ως αθλητής, ποδοσφαιριστής, προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής. Η προσφορά του στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας είναι πολύτιμη και θα παραμείνει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον κ. Τάκη και ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά του για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια και αυτό το βαρύ πένθος.».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...