Θλίψη στο Τρίκορφο Ναυπακτίας… Έφυγε από τη ζωή ανήμερα της εορτής του ο Κων/νος Πρέντζας

Η είδηση του θανάτου του  Κωνσνταντίνου Πρέντζα (66ετών) έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική  κοινωνία του Τρικόρφου καθώς ο Κώστας όπως τον φώναζαν όλοι οι συγχωριανοί του ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους.

Ο Κωνσνταντίνος Πρέντζας υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιστράτηγου έχοντας μια λαμπρή καριέρα ,ήταν  γιος  του αειμνήστου Ιερέα της ενορίας του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Τρικόρφου π. Σπυρίδωνος Πρέντζα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικόρφου Ναυπακτίας στις 16:00.

Φίλε Κώστα…. Ήσουν ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες του Nafpaktianews.gr και πάντα μας έδινες κουράγιο να συνεχίσουμε, να δείχνουμε τα νέα του τόπου μας και πραγματικά τα λόγια σου μας άγγιζαν γιατί ήταν γεμάτα αγάπη και καλοσύνη που ακολουθούσε  σε όλη σου την ζωή .

Είναι πολύ δύσκολη η ώρα ετούτη για ολόκληρη την συντακτική ομάδα του Nafpaktianews.gr. Είναι δύσκολο για εμάς  να  γράψουμε αυτή την δυσάρεστη είδηση για εσένα,  σήμερα την ημέρα που θα επικοινωνούσαμε για να σου ευχηθούμε για την ονομαστική σου εορτή. Δυστυχώς όμως σήμερα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θέλουμε  να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου , τα αδέλφια σου και την μητέρα σου.

Φίλε Κώστα Καλό ταξίδι….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καλό Παράδεισο να έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...