Θρήνος στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Παναγιώτη Πλεξίδα- ο αποχαιρετισμός της Λαϊκής Ενότητας

Στο πένθος  βύθισε το Αγρίνιο  ο θάνατος του 27χρονου Παναγιώτη Πλεξίδα  ο οποίος  έφυγε  ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη νύχτα ενώ συνέδραμε ως εθελοντής πυροσβέστης στις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Καινουργίου.

Το άτυχο παλικάρι ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού, συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Γιος εξάλλου της αγωνίστριας της Αριστεράς Βαλάντης Ευπατρίδη.

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει την πόλη ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αγρινίου.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

«Ακριβέ μας σύντροφε Παναγιώτη καλό ταξίδι. Θα ζεις στις μνήμες μας και στους αγώνες μας για ένα καλύτερο κόσμο και για τα μεγάλα ιδανικά, για τα οποία πρόλαβες κι αγωνίστηκες με πάθος στη σύντομη ζωή σου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκινητικό της μήνυμα η Λαϊκή Ενότητα.

Η ανακοίνωση της Λαικής Ενότητας:

Τελευταίος χαιρετισμός στον 27χρονο σύντροφό μας Παναγιώτη ΠλεξίδαCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Είμαστε συγκλονισμένοι/ες. Το πένθος και η θλίψη μας είναι ανείπωτα κι απέραντα. Θρηνούμε τον θάνατο του αγαπημένου συντρόφου μας, μόλις 27 χρονών, Παναγιώτη Πλεξίδα, γιου της αγωνίστριας του λαϊκού κινήματος και της Αριστεράς Βαλάντης Ευπατρίδη.

Ο Παναγιώτης έχασε τη ζωή του ως εθελοντής πυροσβέστης  στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως ήταν από μικρό παιδί στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, για να σβήσει τη φωτιά σε παραλίμνια περιοχή στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αγρινίου.

Αγαπημένοι μας Βαλάντη, Θόδωρε, Ελενίτσα, παρότι τώρα όλα τα λόγια είναι φτώχια, κουράγιο.

Ακριβέ μας σύντροφε Παναγιώτη καλό ταξίδι. Θα ζεις στις μνήμες μας και στους αγώνες μας για ένα καλύτερο κόσμο και για τα μεγάλα ιδανικά, για τα οποία πρόλαβες κι αγωνίστηκες με πάθος στη σύντομη ζωή σου.

Αθήνα  – Αγρίνιο

6/9/2020



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...