Θρίλερ με ομηρία στο Μεταξουργείο (Φωτογραφίες)

Ένοπλος είχε ταμπουρωθεί, κατά πληροφορίες μεθυσμένος, σε διαμέρισμα στην συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος, που είναι αλβανικής υπηκοότητας, κρατούσε ως όμηρο τη φίλη του και απειλούσε να τη σκοτώσει. Απειλές εκτοξεύει και εναντίον των αστυνομικών.

Ο άνδρας καυγάδιζε έντονα με τρεις ή τέσσερις άλλους έξω από μια κρεπερί στο ισόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως 23.

Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία – σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες περιπολικό βρέθηκε στο σημείο για άλλο λόγο (είχε κληθεί για απόπειρα διάρρηξης) και όταν ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, τότε έβγαλε όπλο και τους απείλησε.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει. 

Άλλες πληροφορφίες αναφέρουν πως λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, καυγάδιζε στο δρόμο με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του και μάλιστα, φέρεται να έχει σημειωθεί και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ οι Αστυνομικοί μπήκαν στην πολυκατοικία, ο ένοπλος παραδόθηκε και συνελήφθη πιθανότατα σε κατάσταση μέθης.


 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/289878-Symbainei-tora-THriler-sta-Sepolia-Enoplos-tampoyrotheke-se-spiti ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...