Θρίλερ με την γνωστή ηθοποιό: Εισήχθη ξανά στο Δρομοκαΐτειο!

main

Πριν λίγες ημέρες δραπέτευσε από το ψυχιατρικό ίδρυμα κάνοντας λόγο για πλεκτάνη που της έστησε η οικογένειά της. «Με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», είχε δηλώσει η ηθοποιός που έπαιζε στην σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βρίσκεται και πάλι έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο.

1

Η ηθοποιός από τα «Κλεμμένα Όνειρα» εντοπίστηκε από αστυνομικούς  και θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Θα της χορηγηθεί εκ νέου η φαρμακευτική της αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

 

Από την πλευρά της, η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι μόνη της θέλησε να επιστρέψει στο ψυχιατρικό ίδρυμα και πως περιμένει τις εξετάσεις για να αποδειχθεί ότι είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος εγκλεισμού της.

Χθες η ηθοποιός, δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ».

23

Η ίδια κατηγορεί την οικογένειά της και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί ακόμη και νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…»

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...