Θρίλερ με τον θάνατο του 17χρονου: Τι είπε ο αδελφός του

Το χρονικό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός 17χρονου στη Μάνδρα Αττικής, που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος αδελφός του που ήταν μαζί του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «βοσκούσαμε τα πρόβατα και κάποια στιγμή χαθήκαμε μέσα στο δάσος. Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι».

Το χρονικό
Ο ανήλικος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο ερημικής περιοχής στη θέση “Λούτσα” από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Δίπλα στη σορό του 17χρονου βρέθηκε ένας κάλυκας από καραμπίνα. Ο 17χρονος φέρει τραύμα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του στους αστυνομικούς, είχε στείλει τον 17χρονο και τον 14χρονο αδελφό του στην περιοχή προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα. Η αστυνομία αναζητούσε τον 14χρονο, όμως, λίγο μετά, ο ανήλικος μετέβη με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Από εκεί οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 17χρονος φέρει τραύμα από καραμπίνα στον αυχένα, ωστόσο το όπλο δεν έχει εντοπιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολύτεκνος πατέρας, που έχει συνολικά δέκα παιδιά, είπε στους αστυνομικούς πως δεν κατέχει καραμπίνα.

enikos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...