Ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, είναι σε εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. O Σεργκέι Σοϊγκού είναι άφαντος εδώ και 12 ημέρες με μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης να αναφέρουν πως όσα πλάνα έχουν προβληθεί αυτό το διάστημα είναι παλιά.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Daily Mail, αποκαλύφθηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών μεταξύ του στενού του κύκλου, ενώ είναι επιφυλακτικός απέναντι στους στενούς του συμμάχους καθώς οι ΗΠΑ και η Βρετανία πήραν στα χέρια τους διαρροές των στρατιωτικών του σχεδίων.

Μεταξύ εκείνων που δημιούργησαν υποψίες ήταν ο Σοϊγκού, ο οποίος είναι επικεφαλής του πολέμου στην Ουκρανία. Οι δημόσιες εμφανίσεις του περιορίστηκαν σημαντικά την περασμένη εβδομάδα, ενώ η μικρότερη κόρη του Ksenia, 31 ετών, εθεάθη να ποζάρει στα ουκρανικά χρώματα του μπλε και του κίτρινου.

Παλιά πλάνα και απουσία φωτογραφιών από τις συναντήσεις
Στις 18 Μαρτίου, ο Σοϊγκού, 66 ετών, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου ότι ο υπουργός Άμυνας και ο Πούτιν συζήτησαν την «πρόοδο της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία» με μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας. Ωστόσο δεν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Την ίδια μέρα, το Channel One μετέδωσε μια ιστορία σχετικά με τον Σοϊγκού που παρουσίαζε βραβεία, ωστόσο μια εικόνα που χρησιμοποιήθηκε με το ρεπορτάζ ήταν η ίδια που εμφανίστηκε στις 11 Μαρτίου.

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος ο Σοϊγκού έκανε περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις. Στη συνέχεια, ωστόσο, πηγή κοντά στον υπουργό ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Agentstvo ότι είναι άρρωστος και ότι πάσχει από «καρδιακά προβλήματα».

Ο Σοϊγκού θεωρείται ένας από τους στενότερους και πιο πιστούς συμμάχους του Πούτιν.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...