Θρίλερ στην Αρκαδία: 16χρονη γέννησε δίδυμα – Μυστήριο με βιασμούς και πατρότητα

Συγκλονίζει η ιστορία σε χωριό της Αρκαδίας, κοντά στην Τρίπολη, με μία 16χρονη, η οποία ήταν έγκυος σε δίδυμα και δεν το γνώριζε

Τα τεστ κατέταξαν την νοητική ικανότητά της, στα κατώτερα επίπεδα. Αν δεν την έβλεπαν οι καθηγητές, που φούσκωνε η κοιλιά της, το θέμα πιθανότατα δεν θα έβγαινε ποτέ προς τα έξω. Ο Λυκειάρχης του σχολείου, στο οποίο φοιτούσε είπε μιλώντας στο «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ότι η μαθήτρια δεν ήταν διατεθειμένη να μιλήσει.

Μια ανώνυμη καταγγελία έφερε στο χωριό κοινωνική λειτουργό. Το κορίτσι ανατέθηκε στο ίδρυμα Μητέρα, καθώς οι γονείς κρίθηκαν ακατάλληλοι να την μεγαλώσουν.

Η 16χρονη έγινε μητέρα χωρίς να γνωρίσει ποτέ τα παιδιά της, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, που δόθηκαν για υιοθεσία.

Το κορίτσι δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι. Δεν ήθελε άλλωστε. Στην δομή, μοιράστηκε περιστατικά που σφίγγουν το στομάχι. Περιέγραψε ερωτικές συνευρέσεις με τον οδηγό του ΚΤΕΛ Τριπόλεως κι ενός ακόμη φίλου της οικογένειας.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι δεν βρέθηκε DNA κανενός εκ των δύο κατηγορούμενων στα παιδιά που γεννήθηκαν. Οι φήμες στο χωριό άρχισαν να οργιάζουν και μπήκαν πολλοί στο κάδρο…

Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, κάνουν λόγο για στημένη υπόθεση, όμως η 16χρονη αποκάλυψε ότι εκτός από τον οδηγό, που την βίασε όπως καταγγέλλει μέσα στο λεωφορείο, την βίαζε κι ένας οικογενειακός φίλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα αποδείχθηκαν από το δικαστήριο, η 16χρονη, ένα μεσημέρι ήταν μόνη στο σπίτι και διάβαζε κι εκεί εμφανίστηκε ο τότε 39χρονος, που φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την περιορισμένη αντίληψή της και την βίασε.

Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια. Ο οδηγός καταδικάστηκε να εκτίσει 10ετή κάθειρξη κι ο οικογενειακός φίλος 8ετή. Ωστόσο, κάποιες παραλείψεις οδήγησαν τον Αρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος και να κριθεί ξανά η υπόθεση.

Το 16χρονο κορίτσι του τότε, σήμερα είναι 26 ετών και προσπαθεί να χτίσει τη ζωή της από την αρχή… Μέχρι σήμερα, ούτε οι καταθέσεις, ούτε το DNA, έχουν αποδείξει την πατρότητα των διδύμων… Έτσι λοιπόν, μπαίνουν κι άλλοι στο κάδρο, μιας υπόθεσης που θα απασχολήσει ξανά…

ETHNOS.GR

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...