Θρίλερ στη Βρετανία με εξαφάνιση Έλληνα μεγιστάνα – Τι απαντάει η Σκότλαντ Γιαρντ (BINTEO)

Θρίλερ στη Βρετανία με εξαφάνιση Έλληνα μεγιστάνα – Τι απαντάει η Σκότλαντ Γιαρντ (BINTEO)
Θρίλερ στη Βρετανία με εξαφάνιση Έλληνα μεγιστάνα – Τι απαντάει η Σκότλαντ Γιαρντ

23/05/2020 – 14:33

Πουθενά δεν έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα οι έρευνες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της οικογένειας Ταχμιντζή από το αρχοντικό της στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα στην πολυτελή έπαυλη του εκατομμυριούχου Θάνου Ταχμιντζή, τα πράγματα δείχνουν αρκετά περίεργα, αφού η οικογένεια φαίνεται σαν να παράτησε τα πάντα και να εξαφανίστηκε.

Στο συγκεκριμένο σπίτι κατοικούσαν από το 1999 μέχρι το 2017, όπου και χάθηκαν τα ίχνη τους και κανείς δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Κάτοικοι στην περιοχή που βρίσκεται το αρχοντικό, ο Κινγκς Λάνγκλεϊ του Χέρτφορντσιρ στη Βρετανία, δηλώνουν στην Daily Mail ότι ο Έλληνας Κροίσος ανησυχούσε έντονα για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Κάτι που είχε οδηγήσει στην πρόσληψη ανδρών ασφαλείας και αυξημένων μέτρων στο σπίτι του.

Μάλιστα, το κανάλι του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Σκότλαντ Γιαρντ, ο οποίος του ανέφερε για την υπόθεση: «Ο Ταχμιντζής για την αστυνομία δεν θεωρείται εξαφανισμένος και συνεπώς η περίπτωσή του δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια».

Τα σενάρια για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πολλά. Κάποιοι λένε ότι ήταν μπλεγμένος με τον τζόγο έφυγε πηγαίνοντας με την οικογένειά του στην Αμερική. Αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να αναφέρει που ή το αν είναι καλά στην υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης, δύο άτομα μπήκαν στο συγκεκριμένο σπίτι και άλλα τέσσερα πριν από τα μεσάνυχτα, τα οποία και έχουν πλέον συλληφθεί.

Πάντως δεν αποκλείεται η αστυνομία να έχει επικοινωνία με την οικογένεια Ταχμιντζή,  αφού στη συνομιλία που είχε με το ελληνικό κανάλι, τόνισε ότι έχει ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης για τις κλοπές που πήγαν να γίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...