Είχε συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ για κακοποίηση της συντρόφου του με την οποία έκαναν τουρισμό στην Αθήνα – Η γυναίκα  μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο ΚΑΤ  – Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν αφαίρεσαν από τον κρατούμενο τη ζώνη και τα κορδόνια που τα χρησιμοποίησε για να βάλει τέλος στη ζωή του

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα με την αυτοκτονία 32χρονου Δανού τουρίστα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος. Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ του Σάββατου μετά απο καταγγελία των ιδιοκτητών του Αirbnb στη Μιχαήλ Βόδα, για κακοποίηση της 27χρονης συντρόφου του και τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Το ζευγάρι μετά απο κατανάλωση αλκοόλ άρχισε να τσακώνεται με τον 36χρονο να ξυλοκοπεί άγρια τη συντροφό του με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, η γυναίκα να οδηγηθεί σε άσχημη κατάσταση στο ΚΑΤ και ο Δανός στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο άνδρας πιθανότατα κυριευμένος απο τύψεις και ενοχές για όσα έκανε, έφτιαξε εναν βρόχο και κρεμάστηκε.

Οι πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έβαλαν τον 32χρονο άνδρα στα κρατητήρια χωρίς να του αφαιρέσουν τη ζώνη και τα κορδόνια των παπουτσιών του με αποτέλεσμα να τα χρησιμοποίησει για να φτιάξει τον βρόχο  με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, κάλεσαν ασθενοφόρο και μετεφέρθη στο νοσοκομείο «Ελπίς» οπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...