Θραύση σε ΗΠΑ και Αυστραλία κάνει η ένεση που υπόσχεται… έντονες σεξουαλικές απολαύσεις

Πως λειτουργεί…

Με ταχύτατους ρυθμούς διαδίδεται η χρήση της ένεσης που υπόσχεται ότι προσφέρει μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση στις γυναίκες.

Μετά τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, η νέα τάση για την ενίσχυση της απόλαυσης κάνει θραύση και στην Αυστραλία, όπου όλο και περισσότερες γυναίκες υποβάλλονται στη διαδικασία αύξησης της ευαισθησίας του σημείου G μέσω ένεσης.

Πρόκειται για γυναικολογική επέμβαση η οποία προβλέπει τη χρήση fillers με υαλουρονικό οξύ στο εσωτερικό του κόλπου, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σημείο G. Σύμφωνα με τη νοσοκόμα Κέιτ Σνόουντεν της κλινικής Beauty FULL στο Μπρίσμπειν, που ειδικεύεται στην επέμβαση ενίσχυσης του σημείου G, η ένεση γίνεται μετά τη χορήγηση αναισθητικού.

Όλη η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 10 λεπτά έως 30 λεπτά, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματά της διατηρούνται τουλάχιστον 4 μήνες. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της ένεσης, οι ειδικοί που έγραψαν τα ευρήματα των στατιστικών ερευνών τους, αναφέρουν ότι το 87% των γυναικών παρατήρησε ενισχυμένη σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση μετά την επέμβαση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/270974-THrayse-se-EPA-kai-Aystralia-kanei-e-enese-poy-yposchetai-entones-sexoyalikes-apolayseis ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...