Αντιπλημμυρικές εργασίες που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας επισκέφτηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Οι ανάγκες που υπάρχουν στο σύνολο της Περιφέρειας είναι τεράστιες και πραγματικά εκ μέρους μας και εκ μέρους του συνόλου του προσωπικού μας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε να παρέμβουμε σε όσα περισσότερα σημεία μπορούμε», σημείωσε ο κ. Μαυρομμάτης, προσθέτοντας τα εξής: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε κινητοποιήσαμε το σύνολο του – γηρασμένου το σημειώνω – στόλου μας, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό ήταν παροπλισμένος και προχωράμε σε κάθε αναγκαία παρέμβαση, παράλληλα και υποστηρικτικά προς τα διάφορα έργα που υπάρχουν σε εξέλιξη από αναδόχους. Κάνουμε, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, το ανθρωπίνως δυνατόν για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Δαφνόρεμα αλλά και σε άλλα σημεία της Ναυπακτίας για να μπορέσει να έχει προσωπική εικόνα για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται, τονίζοντας πως οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής έχουν μεγαλώσει τις υφιστάμενες ανάγκες και όσο δεν υπάρχει ανάσχεση αυτής της αλλαγής, οι ανάγκες διαρκώς θα διευρύνονται. Για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής εγρήγορση από τις υπηρεσίες ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία πριν την έλευση της χειμερινής περιόδου. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...