Θύμα της οργάνωσης “Κύκλοι Παραβατικών” ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θύμα της οργάνωσης
Με επιστολή στο indymedia η  οργάνωση “Κύκλοι Παραβατικών” ανέλαβε την ευθύνη για δύο εμπρηστικά χτυπήματα. 
Ένα χθες και ένα την Κυριακή στο εστιατόριο Αλάτσι, ιδιοκτησίας του κ.Θεοδωράκη. To “χτύπημα” αυτό για άγνωστους λόγους κρατήθηκε μυστικό από την αστυνομία σε αντίθεση με το χθεσινό “χτύπημα” με γκαζάκια σε εταιρία συστημάτων ασφαλείας στο Ψυχικό.

Στην πολυσέλιδη προκύρηξή τους αναφέρονται με υβριστικούς χαρατκτηρισμούς στο σύνολο των δημοσιογράφων και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Στάυρου Θεοδωράκη.

Διαβάστε την προκήρυξη:

” Ο Σταύρος Θεοδωράκης, Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

Ένας απ’ τους δημοσιογράφους με βασικό ρόλο και περίοπτη θέση σ αυτό που εμείς περιγραφικά ονομάσαμε Εναλλακτική Δημοσιογραφία, είναι και ο Θεοδωράκης. Πανέξυπνος, ετοιμόλογος, ευαίσθητος. Με την τηλεοπτική εκπομπή του να θίγει ζητήματα με φυλακές, πιτσιρικάδες που μπλέξανε με ναρκωτικά, τραβεστί και ένα σωρό άλλα παρόμοια θέματα. Και ο Σταύρος πάντα εκεί , να σφίγγει υποκριτικά το κωλόχερο του στον άλλον…

Μας εξοργίζει ο υποκριτικός αυτός τύπος, μας τη δίνει στα νεύρα η ψευτιά και η κοροϊδία που εκπέμπει. Αηδία…

Μ’ αυτήν την μικρή, συμβολική (ας είναι καλά τα διαμερίσματα από επάνω…) κίνηση αποφασίσαμε να του στείλουμε ένα μήνυμα. Δεν αυταπατόμαστε ούτε γουστάρουμε εξάλλου τις μεγάλες -αλλά κούφιες τις πιο πολλές φορές- απειλές ,απλά αν τύχει και διαβάσεις το μήνυμα αυτό, αν μπεις στο κόπο δηλαδή να ασχοληθείς μ’ αυτές εδώ τις γραμμές κάποιων κουκουλοφόρων σου δηλώνουμε το εξής : ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ…Γιατί το χρωστάνε/χρωστάμε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό τους/μας, στο παιδί μέσα μας που του διακόψανε βίαια το ανέμελο και ξέγνοιαστο παιχνίδι…

Πέρα απ’ τον ιδιοκτήτη του κυριλέ εστιατορίου, μας εξίταρε επίσης και το κεντρικό του σημείου. Απέναντι απ’ τα φώτα του HILTON και των κεντρικών λεωφόρων της μητρόπολης θα μας άρεσε ο ήχος της έκρηξης να γίνονταν κάτω απ΄ τη μύτη ενός διερχόμενου περιπολικού. Δε το κρύβουμε, αγαπάμε τον κίνδυνο, τη στιγμή που οι φλέβες φουσκώνουν και το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι, με την αδρεναλίνη να βαράει κόκκινο…Εις το επανειδείν λοιπόν, κάποτε, κάπου…”

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...