H δημοτική αρχή ισορροπεί” τις επιπτώσεις της απουσίας νέων δικτύων στην πόλη με έργα 2.500.000 ευρώ

Αυτή ήταν η φράση με την οποίο ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στη συζήτηση για το θέμα της ανάπλασης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς.

Ως αντιστάθμισμα του εκσυγχρονισμού των υπογείων δικτύων και ιδιαίτερα του αποχετευτικού,η δημοτική αρχή προωθεί την κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού στο Γρίμποβο και εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων ύψους 2.480.000 ευρώ,έργο που “πάλευε” και η προηγούμενη δημοτική αρχή Λουκόπουλου.Όσο για τα 600 μέτρα αμιάντου του πάνω δρόμου (Τζαβέλα) φαίνεται ότι πειράζουν.Όχι όμως στον κάτω δρόμο (Μπότσαρη) από τον οποίο απουσίασαν τα έργα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των υπόγειων δικτύων.

Όσον αφορά τη συζήτηση για το θέμα της ανάπλασης,η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Αντιπολίτευσης η οποία παρά τις παρεναίσεις Κοτσανά αποχώρησε και φαίνεται ότι θα αρκεστεί σε ανακοινώσεις.

Το πολιτικό επίπεδο δεν αντέχει το λαικισμό.Αυτό είναι το επίπεδο της πολιτικής και εμείς αρκούμαστε στο πεδίο του δημοτικού συμβουλίου.Ωστόσο κρίσιμα ερωτήματα ζητούν απάντηση.Ποια δημοτική αρχή έκανε τη μελέτη;Ποια την τροποποίησε;Ποια έκοψε τα υπόγεια δίκτυα του κάτω δρόμου;Ποιος “φταίει”; Ο Γκίζας.Σε κάθε περίπτωση ανέφερε ο κ. Κοτρωνιάς μας ενδιαφερεί να είμαστε αποτελεσματικοί.Και πολύ σύντομα θα κάνουμε ταμείο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...