Είμαστε περήφανοι για την ποιότητά της. Προχωράμε, με αλληλεγγύη και ασφάλεια, για να σταθούμε όρθιοι και να χτίσουμε την επόμενη μέρα»

Μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς έστειλε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Μωραΐτη:

«Άνοιξε σήμερα η αγορά και στο Νομό μας, μετά από μήνες αγκυλώσεων, αδράνειας, αδιεξόδων, ανασφάλειας, ανέχειας, αλλά και αγώνα των εμπόρων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων.

Ας στηρίξουμε όλες και όλοι τα τοπικά μαγαζιά και τις τοπικές επιχειρήσεις, ας βοηθήσουμε, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη, να πάρουν – επιτέλους – την πολυπόθητη ανάσα.

Είμαστε, εξάλλου, περήφανοι, για την ποιότητα της αγοράς του τόπου μας, για την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική δεοντολογία των εμπόρων και των εργαζομένων. Η στήριξή μας προς όλους τους, δεν αποτελεί παρά την ελάχιστη κίνηση ευγνωμοσύνης, αλλά και συνεργασίας – απαραίτητα στοιχεία μίας ανθρώπινης, προοδευτικής κοινωνίας.

Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να μείνουμε όρθιοι και να βοηθήσουμε έμπρακτα την Αιτωλοακαρνανία, έναν τόπο που για την κυβέρνηση είναι, από τον Ιούλιο του 2019, αόρατος.

Προχωράμε μαζί, πάντα με προσοχή, ασφάλεια και τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Προχωράμε δυνατά, χτίζοντας την επόμενη μέρα, ο ένας για τον άλλο.

Και όλοι μαζί για τον τόπο μας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...