Θ. Παπαθανάσης: «ΌΧΙ άλλη εγκατάλειψη στη Ναυπακτία»

Δελτίο τύπου

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με φορείς και κατοίκους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων Ναυπακτίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, συνοδεύομενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, επισκέφθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατά.

Ο κ. Παπαθανάσης, αφού παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Γαλατά, συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.

Συγκεκριμένα, τονίσθηκε η μεγάλη εγκατάλειψη της περιοχής την τελευταία τετραετία από την Δημοτική Αρχή η οποία πίστευε ότι το Διαμέρισμα του Γαλατά θα ενταχθεί στον Δήμο Μεσολογγίου.

Η Δημοτική Παράταξη του κ. Παπαθανάση παρουσίασε και το μοντέλο της καινούργιας Διοίκησης που βασίζεται στη σχέση Δημότης-Υπηρεσίες Δήμου- Αιρετοί. Σκοπός αυτού του τρίπτυχου είναι να αποτελεί ο δημότης μέρος της λύσης των προβλημάτων, οι Υπηρεσίες  να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών, τα τοπικά συμβούλια να  έχουν ρόλο στην ιεράρχηση των προβλημάτων ενώ για τους αιρετούς να μπει ο μετρήσιμος στόχος και το αποτέλεσμα.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαραστασή του στους κατοίκους του Γαλατά και ιδιαίτερα  στις ευπαθείς  κοινωνικά και οικονομικά ομάδες,  τονίζοντας,  ότι  είναι  αναγκαίο  να υπάρχει  η  δυνατότητα να πραγματοποιούνται δημοτικά συμβούλια σε  όλες τις δημοτικές ενότητες κατά  περιόδους  προκειμένου  η  Δημοτική Αρχή να γνωρίζει ουσιαστικά τα προβλήματα που υπάρχουν , να δίνει λύσεις και να βρίσκεται στο πλευρό του δημότη.

Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε : «Από εδώ από  το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατα, που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, εγκατέλειψε στην τύχη του, δίνουμε ένα μήνυμα αναγέννησης και αναπτυξης ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο».

DSC_9007_resize DSC_8999_resize DSC_8957_resize DSC_8951_resize DSC_8890_resize DSC_8878_resize DSC_8866_resize DSC_8854_resize DSC_8842_resize

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παπαθαναση μπραβο κοιτα μπροστα με καινουργια προσωπα.
    Εκανες πολυ καλα που ξεκινησες απο το Γαλατα.

  2. Σακη εχεις τον τροπο να αγγιζεις τους ανθρωπους που σε στηριζουν. Εμεις σε ψηφιζουμε με κλειστα ματια.

  3. Θαναση σε θελουμε με καθαρους ανθρωπους διπλα σου και οχι κολοτουμπες. Να προσεξεις αυτους που στο παιζουν φιλοι και ειναι φιδια κολοβα. Αυτο σου το λει ενας πολυ δικο ς φιλος

  4. ανωνυμε για πιον αναφερεσε; ποιος ειναι ο κυριος ντινος; μηπως μιλας για εκεινο το γυρολογο που θελει οπου παει να κανει τον αρχηγο; ουξ απο δω.

  5. ανωνυμε του 21:02 μονος σου τα γραφεις; καλα δεν πας σε κανεναν ψυχιατρο να κοιταχτεις; εμεις θελουμε υγιεις διπλα μας.

  6. Θανάση μου φαίνεται ότι έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Σοβαρέψου και απόδειξε στον κόσμο ότι τον ακούς και δεν τον “γράφεις”. Τις εκλογές θα τις κερδίσεις. Δύσκολα αλλά θα τις κερδίσεις. Με άψογη στρατηγική.
    Ένας πολίτης, γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας του Δήμου. Αν δω και εγώ ότι είσαι σοβαρός, θα σε ακολουθήσω.

  7. ο γαλατας θελει ανθρωπους με νιοτη και μυαλα φρεσκα.
    θελει τον θαναση που σου πιανει το χερι με συμπονοια και μπορει να καταλαβαινει γιατι δεν εχει βλεψεις κατω απο το τραπεζι……….
    οχι αλλα γεροντακια διπλα μας.

  8. μακρια τα βαριδακια απο τον Θαναση. Ο συγκεκριμενος ειναι ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟ μιλαμε βαριδι και επικυνδινο ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!

  9. Ρε παιδια το πρωτο σχολιο μου ειπε το πουλακι οτι γραφτηκε απο τον ιδιο που κανει τα τρελα του.
    Οι αρρωστοι ας πανε στο γιατρο.
    Προχωραμε με αυτους που εχουν τα μυαλα τους στη θεση τους.
    Ποσο αρρωστος ειναι για να τα γραφει ο ιδιος;

  10. O τραχιλης ας παει πρωτα να πληρωσει το ΤΟΕΒ για να ποτησουμε το καλοκαιρι τα χωραφια μας,και μετα ας ασχοληθει με την παραταξη του παπαθαναση!!!

  11. στο γαλατα μπορει να τον ψηφισουν γιατι δεν τον ειχαν ποτε δημαρχο! εμεις οι ναυπακτιοι θυμομαστε τξν απολυτη ανυπαρξια του ως δημαρχος! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...