Θ. Παπαθανάσης:« ΌΧΙ στην υποβάθμιση Υπηρεσιών Υγείας»

Την Παρασκεύη 31/01/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους γιατρούς και το προσωπικό για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας περίθαλψης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που υπηρετούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και επιβαρύνουν με ταλαιπωρία και οικονομικό κόστος τους ασθενείς.

Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε  : «Αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους το κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου το οποίο έχει υποβαθμιστεί τον τελευατίο καιρό να μετατραπεί σε μια σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη  μονάδα υγείας η οποία θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της Ναυπακτίας»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας αναφέρθηκε και στην υποβάθμιση που έχουν υποστεί οι υπηρεσίες της Ναυπάκτου τα τελευταία χρόνια και δήλωσε: «ΌΧΙ στην περέταιρω υποβάθμιση των υπηρεσιών της πόλης μας, ΌΧΙ στην υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας.  Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες της Ναυπακτίας να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν ασφάλεια για την υγεία τους».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. tosa xronia dimarxos den itan kai me to komma toy kyvernisi? ti ekane giati den to anavathmise?ksexastike eftiaxne ypothallasies kai aytostrada gia dikikla!!!konta einai to rio pane xwris na varygomane oi giagiades kai mporei na ksexastoyn na riksoyn kai kanena stayrwmeno.

  2. Σάκη πρώτα τιμούν οι άντρες τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους και μετά εκτίθενται σε ψηφοφορίες. Μόνο με τα λεφτά πουκάμισα αλλάζεις, όχι μυαλά..

  3. ξερουμε ολοι ποιος ειναι ο παπαθανασης και που βρισκοταν η ναυπακτος επι θητειας του . τωρα καταντησε βλαχοχωρι! θαναση προχωρα και ειμαστε διπλα σου! εχουν τρομοκρατηθει με την καθοδο σου!

  4. Μονο ο Παπαθανασης μπορει να κανει κατι για την Ναυπακτια. Ειναι ο μονος ο οποιος εχει μεγαλες γνωριμιες αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε ολοι μας.

  5. Μακαρι φιλε μου να ειχες και εσυ το μυαλο του Θαναση.
    Το κομπλεξ σου δεν μπορεις να το κρυψεις.
    Γιαυτο βρασε στο ζουμι σου!

  6. Φιλε ανωνυμε δεν ντρεπεσε που πιανεις στο στομα σου την οικογενεια του Θαναση;
    Ποσο λιγος εισαι. Κοιτα καλυτερα τα χαλια σου. Σε καταλαβαμε.

  7. Σακη ειμαστε μαζι σου γιατι μονο εσυ θα μας κανεις κανενα εργο στον τοπο μας.
    Μας το εδειξες και πριν που ησουνα δημαρχος.
    Σε θελουμε παλι με τα χιλια.

  8. ωραια η δηλωση θαναση. δειχνεις ποσο μορφωμενος εισαι. και εμεις θελουμε νεο, μορφωμενο δημαρχο και ανθρωπο πανω απο ολα. εσυ μας καλυπτεις σε ολα.

  9. Φιλαρακο εσυ που γραφεις για τον Θαναση αρνητικα σε ξερουμε ποιος εισαι.
    Θα τα πουμε τον Μαιο οταν ο Θανασης θα ειναι Δημαρχος. Ραντεβου στο Δημαρχειο. Επρεπε να εισαι πιο προσεκτικος.

  10. ΘΑΝΑΣΗ ΩΡΑΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

  11. Γιατι χαλάς τη σούπα βρς Θανάση ;
    Ασε να πάει η Μαρία με τον Γιάννη να λύσουν τα προβλήματα.
    Ο Τσέλιος θα μεριμνήσει κάνοντας τις δέοντες κινήσεις και το Κέντρο Υγεία όχι μόνο θα αναβαθμιστεί αλλά θα αποκτήσει και τμήμα κομμωτηρίου (χορηγός Καρκατσούλης).
    Και εαν υπάρξουν νεφελώματα έχουμε και ρεζέρβα λύση !!!!
    Θα πάει ο Τάκης με Καρακώστα και Μανδέλου,
    θα τραβήξουν μια κατάληψη
    και όλα θα λυθούν.
    Τι πας και ασχολείσαι εσυ ;

  12. Ανώνυμε από το 17.41 μεχρι το 20.41 (γιατι για το ιδιο ατομο πρόκειται) πόσο ”ελευθερο χρόνο” έχεις ρε αδερφε και σκορπας 3 ώρες να σχολιάζεις…? εκτος και αν έχεις κέρδη/σχόλιο..ωρέ που πάμε ρεεεε…..

  13. φιλε ανωνυμε αν εχεις τα κοτσια κατεβα εσυ για δημαρχος οπως ο θανασης κατεβαινει για να τα πουμε μετα. αντε ρε βλαχαδερο απο δω που θα σχολιασεις κιολας.

  14. Σακη σε φοβουνται και δεν ξερουν τι να γραψουν για να σε κολωσουν.
    Γραψτους κανονικα στο τελος θα ερθουν γονατιστοι!

  15. Εγω αδερφε δεν εχω καμια καψα να κατεβω για δημαρχος…αμα θελω να προσφερω στην πολη μου υπαρχουν και αλλοι τροποι…επισης αν δεν εισαι ο ιδιος ο Σακης μετριασε τον ενθουσιασμο σου γiατι στην Ναυπακτο των 50% και ανω δεξιων κατεβαινει υποψηφιος οχι σε κανα κομμουνιστικο χωριο της Ικαριας…λιγο σοβαρος να ειναι βγαινει…τα βλαχαδερο κλπ σου τα επιστρεφω ατοφια και αμασητα οπως σου αρεσουν να τα ‘χαφτεις’ τοσα χρονια φιλτατε partydog…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...