Το δικό του πολιτικό ευχαριστήριο μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στήριξη των Αιτωλ/νάνων πολιτών απηύθυνε ο πολιτευτής της Ν.Δ.Θανάσης Παπαθανάσης.

Ειδικότερα και μέσα από τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική σας παρουσία και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.
Σας ευχαριστώ που στέκεστε δίπλα μου και μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω με πάθος τον αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί για να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία.
Στην πορεία αυτή θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα εργαστώ σκληρά και με πίστη για τους Αιτωλοακαρνάνες για να σηκώσουμε ξανά τον τόπο μας ψηλά!

Ο κ.Παπαθανάσης κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον νέο υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των έων του καθηκόντων.Ας μην ξεχνάμε,ότι και οι δύο προέρχονται από τον τομέα της υγείας αφού ο υπουργός είναι γιατρός και ο κ.Παπαθανάσης Φαρμακοποιός με πλούσια συνδικαλιστική δράση όπως αντιπρόεδρος του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου και αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων συναδέλφων του.Στην βάση αυτή λοιπόν,σίγουρα οι επαφές τους θα είναι πυκνές στο πλαίσιο της συνεργασίας και επίλυσης χρόνιων προβλημάτων τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο,όσο και σε πολιτικό



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...