Θ. Παπαχριστόπουλος: Δεν θα ψηφίσω πρόταση δυσπιστίας

Θ. Παπαχριστόπουλος: Δεν θα ψηφίσω πρόταση δυσπιστίας

Την πρόθεσή του να μη δώσει θετική ψήφο σε ενδοχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ1, διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν μίλησε με αστερίσκους αλλά πάντα με τον πιο επίσημο τρόπο έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση αυτή. «Δεν θα συνεργήσω να πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι δεν υπήρξε μυστικό ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενος ωστόσο ότι είχε συνάντηση μαζί του, ενώ επανέλαβε ότι θα παραδώσει την έδρα του αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ερωτηθείς εάν του ζητηθεί από τον κ. Καμμένο την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. να παραδώσει την έδρα του, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του ζητηθεί και πως θα συνεχίσει ο κ. Καμμένος να στηρίζει την κυβέρνηση, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει βάλει πλάτη σε πολλά κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα της χώρας.

«Δεν πρόκειται να ρίξω νερό στον μύλο της διαπλοκής» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι δεν θα δώσει ποτέ την ψήφο του σε πρόταση δυσπιστίας.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε επίσης ότι αναμένονται τεκτονικές εξελίξεις στο θέμα της Novartis.

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/350913-TH-Papachristopoylos-Den-tha-psephiso-protase-dyspistias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...