Ιδανικοί αυτόχειρες για ακόμα ένα αγώνα οι «κανονιέρηδες»

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους «Κανονιέρηδες» που παραμένουν χαμηλά για ακόμα μια εβδομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό όμως το αποτέλεσμα στο γήπεδο Κορίνθου γέμισε απογοήτευση την αποστολή για το γεγονός ότι η ομάδα κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, αφού δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ, μπορούσε όμως να το φέρει στα ίσα το παιχνίδι στο πέναλτι που κέρδισε, αλλά έχασε.

Στο β’ μέρος δεν επηρεάστηκε απ’ την ψυχρολουσία αυτής της απώλειας, είχε τον απόλυτο έλεγχο και πολιόρκησε την εστία του Αρχοντάκη, χάνοντας τρία  ανεπανάληπτα τετ-α-τετ και την ευκαιρία να απόσπαση βαθμό οι βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα.

Απ’ το πρώτο μέρος, σε πολύ καλή μέρα οι δύο πλάγιοι μπακ Μπαλαούρας – Ανυφαντής, είχαν δημιουργικό παιχνίδι και προσπαθούσαν να ανεβάσουν μπάλες προς την κορυφή (Τσιούνης), ενώ Μιχαλόπουλος από δεξιά και Ξευγένης αριστερά ήταν άσφαιροι.

Το γρήγορο γκολ έβγαλε την ΑΕΜ με επιθετικούς προσανατολισμούς,  καθώς είχε ένα αμυντικό χαφ (Καβαλάρης). Πέντσας – Αρώνης στο άξονα ενώ δέχονταν βοήθειες από Μιχαλόπουλο – Ξευγένη.

Στο τελευταίος εικοσιπεντάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι πολιόρκησαν τους γηπεδούχους, ο Θεοδωρίδης τοποθετήθηκε στην θέση του αριστερού μπακ και προωθήθηκε ψηλά ο Ανυφαντής.

Το φιλμ του παιχνιδίου:

Στο 5’ ο Κερμενίδης με σουτ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ πριν ο Ανυφαντής προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε σε πλάτη συμπαίκτη του και στρώθηκε στον σκόρερ.

Στο 34’ ο Πέντσας ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Αρχοντάκη.

Στο 41’ ο Τσιούνης κερδίζει πέναλτι απ’ τον Αρχοντάκη. Ο Μιχαλόπουλος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59΄ τετ-α-τετ του Τσιούνη με τον Αρχοντάκη να λέει όχι.

Στο 65΄ τετ-α-τετ του Αρώνη απέκρουσε ο Αρχοντάκης.

Στο 76’ ο Τσιούνης έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για να κάνει την ισοφάριση καθώς έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητές Χαλδέος – Σκούρας – Ριγόπουλος (Αθηνών).

ΠΑΣ Κορίνθου: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Περδίκης, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Λιούρης, Κίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Διαμαντόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Τζιμάνης, Πέντσας, Ξευγένης (70’ Θεοδωρίδης), Ζαχαράκης, Τσιούνης, Αρώνης, Μιχαλόπουλος (80’ Ζέρβας).

http://aitosports.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...