Αρνητική στο ενδεχόμενο να αφήσει τον Μάουρο Ικάρντι να αγωνιστεί στην Premier League και την Νιουκάστλ, είναι η σύντροφος και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα.
Το όνομα του Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νιουκάστλ για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά την αγορά από τους Σαουδάραβες.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός, μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Παρά το γεγονός βέβαια, ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως όπως φαίνεται η μεταγραφή του στις «καρακάξες» δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς η σύντροφος και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα είναι αρνητική.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun» η 34χρονη καλλονή έχει ενημερώσει τον Ικάρντι, πως της αρέσει πολύ η ζωή στο Παρίσι και δεν θέλει να την αφήσει για να μετακομίσει στην Αγγλία. Πάντως, τα νέα αφεντικά την Νιουκάστλ, φαίνονται διατεθειμένα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κάνουν την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του έμπειρου Αργεντινού στράικερ.

gazzeta.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...