Ικανοποίηση από τους προέδρους στην Δ.Ε. Χάλκειας – Επιστρέφει η κανονικότητα.

Ικανοποίηση από τους προέδρους της Χάλκειας για την συνεργασία με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος κ. Κοτρωνιά και τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Χάλκειας κ. Τραχύλη. Όπως συζητήθηκε και στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά παρουσία όλων των προέδρων πλην του κ. Μπαλωμένου ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι εργασίες και τα περισσότερα αιτήματα προέδρων και κατοίκων έχουν ξεκινήσει να ικανοποιούνται χωρίς εντάσεις αλλά με συνεργασία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Χάλκειας έχει νιώσει την εγκατάλειψη και σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τους προέδρους των κοινοτήτων αυτό φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν με την ικανοποίηση να είναι εμφανή αλλά και την συνεργασία μεταξύ προέδρων και των δυο αντιδημάρχων μέχρι στιγμής να παίρνει άριστα.

Η αρχή είναι σημαντική όμως η διάρκεια είναι αυτή που θα δώσει περισσότερες λύσεις σε όλα τα προβλήματα με το αίτημα των προέδρων που κρατά εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο είναι η “επανασύσταση της δημοτικής ενότητας Χάλκειας” που δεν είναι άλλο αυτό το μεγάλο κομμάτι του Δήμου μας να έχει σε καθημερινή βάση δικά του μηχανήματα και έμψυχο δυναμικό για τις παρεμβάσεις στην καθημερινότητα κάτι που μέχρι που στο παρελθόν δεν ήταν πάντα βέβαιο.

Από την αρχή της εβδομάδας οι εργασίες ξεκίνησαν από τον Γαλατά και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες κοινότητες με παρεμβάσεις στις άμεσες προτεραιότητες.

Θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...