Ικανοποιημένοι οι Βενζινοπώλες, με τις αλλαγές στον νόμο για τα Πρατήρια

Ο νέος νόμος για τα πρατήρια, ήταν το επίκεντρο της συζήτησης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών,  Χρήστου Σπίρτζη με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γιώργο Ασμάτογλου.

Οι πρατηριούχοι ζήτησαν ενημέρωση για τις αλλαγές σχετικά με την επικείμενη κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων του σχεδίου νόμου, μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης, που αφορά την «Απλοποίηση Διαδικασίας Αδειοδότησης και Λοιπές Διατάξεις ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ».

Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή θέσεων και απόψεων επί του σχεδίου νόμου, η Π.Ο.Π.Ε.Κ. εξέφρασε στον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη την απόλυτη ικανοποίηση της, σχετικά με την συνέχιση λειτουργίας των πρατηρίων που βρίσκονται στα ισόγεια πολυόροφων κτιρίων, με πρόσθετα μέτρα που εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία τους, καθώς και για την βελτίωση του θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης των πρατηρίων διάθεσης υγραερίου (LPG) κινητήρων, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και Κανονισμούς. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...