Ινδία: Η νύφη πέθανε από έμφραγμα κι ο γαμπρός παντρεύτηκε αμέσως την αδελφή της

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία, που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Νύφη πέθανε από έμφραγμα στην ίδια την τελετή του γάμου της και λίγη ώρα αργότερα ο γαμπρός παντρεύτηκε μία από τις αδελφές της …

To πρωτοφανές γεγονός έγινε στην Ινδία, όπως γράφει η Daily Mail, στην πόλη Ετάγουα. Η νύφη έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου της, καθώς υπέστη έμφραγμα και παρά τις προσπάθειες ενός γιατρού που βρισκόταν στην αίθουσα ως καλεσμένος, δεν έγινε εφικτό να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά την απέραντη θλίψη της, η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, αποφάσισε να συνεχίσει το γάμο, αλλά αυτή τη φορά με μία από τις αδελφές της νύφης!

Η τραγική εξέλιξη δεν σταμάτησε τη γαμήλια τελετή, καθώς οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να ενωθούν, με τη Νίσα- μικρότερη αδελφή της αδικοχαμένης Σουρμπί, να παίρνει τη θέση της θανούσης.

Το ακόμα τραγικότερη της ιστορίας ήταν ότι η σωρός της νεκρής κοπέλας βρισκόταν σε μία διπλανή αίθουσα από αυτήν που έγινε τελικά ο γάμος.

«Η μία κόρη κειτόταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο», είπε ένας θείος της κοπέλας.

«Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση. Αμφότερες οι οικογένειες κάθισαν να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν», είπε εις εκ των αδελφών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ορισμένοι κοινωνικοί παράγοντες ενδεχομένως να επηρέασαν την απίστευτη αυτή απόφαση της οικογένειας. Η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό- σύμφωνα με την Daily Mail- να περίμενε μία σημαντική «προίκα». Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από ένα γάμο χωρίς νύφη. Κάτι που στην Ινδία λόγω θρησκείας και ηθών, μπορεί να μετρούσε

eurohoops.net



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...