Ισοπαλία τετράδας για τον Ατρόμητο

Ισοπαλία τετράδας

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε μέχρι τέλους το ενδιαφέρον των φιλάθλων η Δόξα Καινουρίου και ο Ατρόμητος Αντιρρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τη Δόξα στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται μόνος στην 4η θέση με 18 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 14ο λεπτό με το Ρόκκο να διώχνει στη δεξιά του γωνία το σουτ του Θανασιού. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Βλάχου μετά από σέντρα του Αγγέλη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση, καθώς θεώρησαν πως το χέρι ήταν κολλημένο στο σώμα, σε μια φάση που είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Νταλαπέρας που ανέλαβε την εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τη Δόξα στο 17ο λεπτό. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, η Δόξα με σουτ του Νικολογιάννη που πέρασε άουτ στο 28΄ και ο Ατρόμητος με σουτ του Ρουμπάτου που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ρόκκος στο 40΄. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Φώτης Κάπο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Καλαβριζιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 47ο λεπτό. Οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ έχοντας όμως μεγάλη προσοχή στην αμυντική τους λειτουργία και στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ο Ρόκκος και ο Δούρος αντέδρασαν σωστά με το 1 – 1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα. Η φάση του αγώνα. Στο 67ο λεπτό ο Κουραχάνης κάνει το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και ο Ρόκκος δεν αιφνιδιάζεται διώχνοντας τη μπάλα κρατώντας το 1 – 1.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Ατρόμητος ήταν καλός αμυντικά και βρήκε φάσεις για γκολ και συμμετοχή και στα δύο κομμάτια είχε ο Φώτης Κάπο. Αγωνίστηκε σα δεξί μπακ, κάλυψε καλά στην άμυνα, δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης και είχε μία ακόμα πολύ καλή σέντρα στην κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη που έφυγε άουτ στο 83ο λεπτό. Το φιλμ του αγώνα. 14΄ Μακρινό σουτ του Θανασιού έδιωξε στη δεξιά του γωνία ο Ρόκκος. 16΄ Σέντρα του Αγγέλη από δεξιά η μπάλα βρίσκει στο Βλάχο και ο Ματσούκας δίνει πέναλτι για χέρι. 17΄ Γκολ.

Ο Νταλαπέρας ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 – 0. 28΄ Ο Γκουτσέλης από αριστερά γυρίζει στο Φραγκούλη που “στρώνει” τη μπάλα στο Νικολογιάννη ο οποίος σουτάρει άουτ. 40΄ Σουτ του Ρουμπάτου από δεξιά μέσα στην περιοχή ο Ρόκκος αποκρούει με διπλή προσπάθεια. 47΄ Γκολ. Σέντρα του Κάπο από δεξιά ο Καλαβριζιώτης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι κάνει το 1 – 1. 60΄ Γύρισμα του Βασίλη Κάκκου από αριστερά ο Καλαβρουζιώτης από κοντά κάνει το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στο Γκουτσέλη. 67΄ Σουτ του Κουραχάνη η μπάλα κόντραρε και ο Ρόκκος έδιωξε. 71΄ Κόρνερ του Καρύμπα ο Νικολογιάννης από κοντά σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει. 77΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Δούρος. 83΄ Σέντρα του Κάπο από δεξιά ο Καλαβρουζιώτης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι. 89΄ Σουτ του Καλαβρουζιώτη κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Νικολογιάννης, Νταλαπέρας (72΄ Λιάρος), Αγγέλης, Φραγκούλης (88΄ Μπλέτσας), Καρύμπας (84΄ Αλτζερίνης), Ρεπανίδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Κάπο, Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Κάκκος Β. (79΄ Ταμπάκης), Κουραχάνης (94΄ Αμπντέλ Σαλάμ), Καλαβρουζιώτης (90΄ Πετσίνης), Καλαβριζιώτης, Ρουμπάτος (93΄ Παναγιωτόπουλος Μ.).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...