Ισορροπημένος «τελικός» στη Λιγκ 1

Για να ξέρεις τι παίζει με τα καζινο με μπόνους , μπες στο bonuseggrafis.com!

Η σεζόν πλησιάζει στο επίσημο φινάλε της και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται το «παζλ» των ομάδων που θα στελεχώσουν τις κατηγορίες την επόμενη σεζόν. Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν τα τελευταία μπαράζ, κάτι που συμβαίνει και στη Γαλλία.
Εκεί, η Τουλούζ, που πήρε άνετα το εισιτήριο για τον τελικό, θα παίξει διπλό ματς με την 18η της φετινής Λιγκ 1 Ναντ. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι, με την πρόκριση λογικά να κρίνεται στον επαναληπτικό.
Τουλούζ: Μας δικαίωσε τις προάλλες και πήρε πολύ άνετα το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ, επικρατώντας με 3-0 της Γκρενόμπλ. Οι «βιολετί» έχουν πολύ καλό ρόστερ για τη Λιγκ 2 και πλέον έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως είναι η ώρα της επιστροφής τους στα μεγάλα «σαλόνια». Ο αντίπαλός τους είναι μια ομάδα που μέχρι την τελευταία αγωνιστική βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι στο σύλλογο. Στόχος είναι μια «καθαρή» νίκη ακόμα και με το μικρότερο δυνατό σκορ, για να πάνε στη Νάντη για την άνοδο.
Ναντ: Έχοντας κάνει έναν τρομερό β’ γύρο, η Ναντ από εκεί που ήταν μεγάλο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό, έκανε την ανατροπή και απλά ήθελε τη νίκη την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί. Τα ρίσκα που πήρε δε την ευνόησαν όμως και η έμπειρη Μονπελιέ τη νίκησε και την έστειλε στα μπαράζ. Ακόμα και εκεί, η ομάδα που φέτος έπαιξε στη Λιγκ 1 είναι το φαβορί για την παραμονή, όμως αντίπαλος είναι η «διψασμένη» και πολύ δυνατή Τουλούζ. Αρχικός στόχος των «καναρινιών» είναι να σκοράρουν στο εκτός έδρας ματς, για να έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι θα αρχίσουν από το ξεκίνημα την πίεση για να πάρουν «κεφάλι», όμως η Ναντ είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται ειδικές καταστάσεις. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, εμείς θα πάμε με το γκολ-γκολ στο 1.95 της vistabet.

Για καζίνο, φρουτάκια, μπλάκτζακ και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...