Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα
Πρώτη μέρα του Νοέμβρη σήμερα και αρχίζουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες με ενισχυμένους νότιους ανέμους που στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και καταιγίδες οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι ισχυρές κυρίως στα δυτικά, αλλά από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι ισχυρά αλλά θα είναι σε ύφεση το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα αρχικά στη δυτική Μακεδονία, σταδιακά στην υπόλοιπη Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά., αλλά από το απόγευμα θα αρχίσει ύφεση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί νοτιοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές με ύφεση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν το απόγευμα κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι ισχυρά, το βράδυ όμως σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη βόρεια Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί φτάνοντας μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...