Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Νίκο Καραπάνο από τους πολίτες του Αγρινίου

Εντυπωσιακή σε όγκο η συγκέντρωση του υπ. Βουλευτή στο Αγρίνιο

Ισχυρό μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Καραπάνου έστειλαν το βράδυ της Παρασκευής 27/4 οι πολίτες του Αγρινίου με την εντυπωσιακή παρουσία τους, στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, στο Παπαστράτειο. Μια παρουσία που δίνει επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια του Νίκου Καραπάνου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.
Ο Νίκος Καραπάνος με την εμπεριστατωμένη ομιλία του κυριολεκτικά «κέρδισε» το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τόσο το εσωτερικό του Παπαστράτειου όσο και τους εξωτερικούς χώρους,  καθώς παρουσίασε αφενός την πρότασή του  για το αύριο του τόπου και αφετέρου την πρόταση της ΝΔ για την επόμενη της 6ης Μαΐου.

«Η οικογένεια μου με γαλούχησε με πολύ αγάπη για αυτόν εδώ τον τόπο. Έχω περπατήσει όλο τον νομό και η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά,ήρθε σαν αποτέλεσμα της ευαισθησίας μου για τον τόπο μας.

Όλοι ξέρετε ότι δεν έχω οικογενειακή βουλευτική προϊστορία. Δεν έχω άλλες αποσκευές εκτός από την αγάπη σε αυτό που κάνω, την πίστη στις δυνατότητες μου και την απόλυτη διάθεση για δουλειά.

Όλοι ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι συνέχεια απ’ άκρη σ’ άκρη στο νομό μας μη περιμένοντας την επόμενη μέρα την κάλπη.

Όλοι ξέρετε την πρόθεσή μου να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω για την ανάδειξη της Αιτωλοακαρνανίας μας.

Από τη συνεχή και συνεπή μελέτη των προβλημάτων του νομού μας κατέλειξα και στην απόφαση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πατρίδα μας, στις επερχόμενες εκλογές γιατί πιστεύω ότι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μιλώντας για ανάπτυξη σαν κοινωνία πρέπει να εννοούμε την βιώσιμη και πραγματοποιήσιμη ανάπτυξη.» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητάς του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...