Ισόπαλη η Παλαιοπαναγιά με τον Κεραυνό Γαβαλούς.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 1-1
Για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον δεύτερο της βαθμολογίας, Κεραυνό Γαβαλούς. Αυτός ο βαθμός είναι και ο πρώτος για τους γηπεδούχους «εντός γηπέδου», καθώς οι τρεις βαθμοί που έχει η ομάδα είναι από άνευ αγώνα. Την καλύτερη τους εμφάνιση έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ και έκλεισαν τη χρονιά με έναν πολύ σημαντικό βαθμό από πολλές απόψεις…
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων διαφύλαξαν τις άμυνες τους περισσότερο και τα κατάφεραν, αφού το σκορ ημιχρόνου ήταν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι «έχασαν» στο 35’ με τραυματισμό τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Σανιδά, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ένα σουτ του Καποδίστρια στο 41’ μπορεί να θεωρηθεί ως καλή γενόμενη φάση, αφού μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 44’ ο Παναγόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό από το πρώτο, καθώς σημειώθηκαν δύο γκολ, αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών ανά διαστήματα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν και ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 57’ ο νεαρός Καποδίστριας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατερινόπουλου. Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού στη συνέχεια «ανέβασαν» ρυθμό και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Μπανάκα και Καλαντζή να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου, καθώς ο τελευταίος έκανε καλές αποκρούσεις και κρατούσε το μηδέν στην εστία του. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 80’ με σκόρερ τον Καλαντζή, αφού πρώτα η μπάλα «κόντραρε» σε παίκτη των γηπεδούχων και έφτασε στον σκόρερ, ο οποίος με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Θ. Παπαδόπουλο να φεύγει στην αντεπίθεση και να περνάει δύο παίκτες, αλλά τελευταία στιγμή ο Κατερινόπουλος πρόλαβε το σουτ και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Για την 8η αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Αγρινίου. Η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν μετά τις εορτές.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης Β., Ντότσικας, Ρισβάς, Μακρυκώστας (63’ Παπαδόπουλος Θ.), Λάππας (63’ Κυρίτσης), Γιαννόπουλος, Σανιδάς (33’ λ.τ. Βουλγαρίδης), Καποδίστριας.
Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος): Κατερινόπουλος, Κουτσιάς (73’ Λιόντος), Τσιντζέλης, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Κουζέλης, Παπαευθυμίου Θ. (43’ λ.τ. Μπουρδούμης), Μουρτζιάπης, Παπαδόπουλος, Μπανάκας, Βίβας (58’ Καλαντζής).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...